70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες (τιμή βιβλίου: 5 ευρώ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Κοπή πίτας Αιγάλεω Α.Ο.


Η διοίκηση του Αιγάλεω Α.Ο. προσκαλεί όλο το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, η οποία θα πραγματοποιηθεί, ενιαία, για όλα τα Τμήματα του Συλλόγου και τις Ακαδημίες τους, στο Κλειστό Γυμναστήριο "Σταύρος Βενέτης", τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 7:00 μ.μ.


  • Στην εκδήλωση θα τιμηθούν όλοι οι νεαροί αθλητές από τις ομάδες υποδομής, ενώ θα υπάρξει και οπτικοακουστικό αφιέρωμα στα 80 χρόνια δράσης της ομάδας μας (Α.Ε. Ιεράπολις 1931-Αιγάλεω Α.Ο. 2011)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου