70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

"Ρελάνς" του Αιγάλεω με Μπαλάσκα

Στην απόκτηση του 27χρονου "στράϊκερ" της Νέας Ιωνίας Κώστα Μπαλάσκα (φωτό από http://www.zonews.gr), ο οποίος πέρσι αναδείχτηκε 1ος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής, προχώρησε η διοίκηση του Αιγάλεω, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Γιώργου Ζουρίδη, στο "ΦΩΣ των Σπορ".

Κατά το ρεπορτάζ, ο Μπαλάσκας, που φέρεται μάλλον ως η τελευταία μετεγγραφική προσθήκη στο ρόστερ του "Σίτι", μετά τη δήλωση του τεχνικού Θωμά Κουρκούνα ότι το έμψυχο δυναμικό κρίνεται πλήρες, αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου Γιώργου Γιανναράκη και πιστεύεται ότι θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην αγωνιστική αναγέννηση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου