70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012

Έδειξε τα "δόντια" της η ΑΕ Αιγάλεω!

Με το εντυπωσιακό 5-0, η ΑΕ Αιγάλεω συνέτριψε το Σάββατο εκτός έδρας τα Πετράλωνα, πιστοποιώντας ότι είναι η πιο φορμαρισμένη, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, ομάδα του 3ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Αθηνών (ΕΠΣΑ), όπου μετέχει φέτος.

Το συγκρότημα του Γιώργου Σουρλή πλέον θέτει σαν άμεσο στόχο του τον τίτλο και φυσικά την επιστροφή στην Α΄ Κατηγορία, όπου έπαιζε συνεχώς τα τελευταία χρόνια, διεκδικώντας κάποια στιγμή την προαγωγή του για τη Δ΄ Εθνική.

Στο χθεσινό ματς, τα τέρματα της νίκης του Αιγαλιώτικου συλλόγου πέτυχαν, με "χατ-τρικ" ο έξοχος Τζαβέλας (στα 14ο, 30ο κια 65ο λεπτά), ο Κοτσαμπάς στο 76΄και ο Κολοκοτρώνης στο 82΄.
Στο 44ο λεπτό οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν πέναλτι, αλλά ο υψηλόσωμος πορτιέρο της ΑΕ Αιγάλεω Δημήτρης Διαμάντης, με υπέροχη εκτίναξη, απέκρουσε τη μπάλα, διατηρώντας το απαραβίαστο της εστίας του.

Η σύνθεση: Διαμάντης, Καλογερόπουλος, Αρχολέκας (46΄ Αρχοντούλης), Γεωργακόπουλος, Πούλιος, Λάνι, Τζόμπε, Σκοσολέτης (61΄ Μαρούσης), Τζαβέλας (69΄ Κοτσαμπάς), Κολοκοτρώνης, Πιστόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου