Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

«Διπλό» στην Καισαριανή!

Ο Γιάννης Πιλάβης ή "καγκελάριος":
Στυλοβάτης της Αιγαλιώτικης οπισθοφυλακής
τη δεκαετία του '70
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 18 Ιανουαρίου του 1976: Για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νότου στη Β’ Εθνική κατηγορία, το Αιγάλεω κατάφερε να επικρατήσει μέσα στο γήπεδο «Νήαρ Ήστ» της Καισαριανής με σκορ 1-0 του Εθνικού Αστέρα, χάρις σε τέρμα που πέτυχε ο Πέτρος Βενέτης στο 31ο λεπτό της συνάντησης.

3 σχόλια:

  1. Τον ειδα μια φορα,οταν επαιζε το ΑΙΓΑΛΕΩ στην Α' Εθνικη,υπομονετικα να εχει βγαλει το εισητηριο του και να περιμενει να μπει στο γηπεδο με τον πολυ κοσμο.

    Θανάσης Μπάφας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Και εγω φιλε Νικο θυμαμαι παρα πολλους κατα καιρους <> να περιμενουν υπομονετικα να μπουνε τσαμπα και χαρακτηριστικα την προηγουμενη φορα στην δ΄το 96 οταν πληρωναμε εισητηριο και μες το γηπεδο τσονταραμε στο γνωστο <> για τους ποδοσφαιριστες εκεινοι επεμεναν να μπαινουν ετσι.Κριμα...και παιδια σαν τον Πιλαβη τιμουν την ομαδα για παντα.

      Διαγραφή

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...