70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ από τους βετεράνους του "Σίτι"!

Οι παλαίμαχοι του Αιγάλεω Α.Ο., μέσω του συνδέσμου τους "ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π." εύχονται σε όλους τους Αιγαλιώτες μια καλή χρονιά, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερη ελπίδα!

Στη φωτογραφία διακρίνονται (thanks to Ηλίας Συνοδινός) και από αριστερά προς τα δεξιά οι Λυκουρίνος-Δ. Παπαϊωάννου-Σπ. Κολοκοτρώνης-Λαλλιώτης-Μπρέχας-Γ. Παπαθεοδώρου-Διον. Καλογερόπουλος-Τσίλης-Συνοδινός-Γ. Κωνσταντόπουλος-Αντ. Καραλής-Δ. Τσιαμπουρής-Φρ. Μαρτίνος-Ρόγκας-Πολύζος (άνω) και κάτω οι Π. Κατσικογιάννης-Τάσσης-?-Βασιλειάδης-Τζανουδάκης-Καλογήρου-Σπυρέας-Βάλβης-Νταγκίνης-Τσαλαμάγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου