Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Συνεντεύξεις στο ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ ενόψει εορτών!

Όσοι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αιγάλεω το επιθυμούν, καλούνται να επικοινωνήσουν ελεύθερα με το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ μέσω του email aNwDyNos@gmail.com, ή μέσω facebook στο σύνδεσμο http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1648345429 προκειμένου να παραχωρήσουν μια συνέντευξη, ή απλά και μόνο να απευθύνουν κάποιο μήνυμα στο φίλαθλο κόσμο της πόλης, ενόψει και των εορταστικών ημερών.

Υπενθυμίζεται ότι το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ του Αιγάλεω παραμένει η μόνη ιστοσελίδα που προβάλλει συνεχώς και διαχρονικά την ιστορία του ένδοξου Αιγάλεω Α.Ο., με μεγάλη καθημερινή επισκεψιμότητα η οποία συνεισφέρει στην προώθηση της ιδιαίτερης φυσιογνωμίας της ομάδας αλλά και της ίδιας της πόλης, ανά το πανελλήνιο.

Ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας.

http://athlometro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...