Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Κάνει "κοιλιά" το "Σίτι", έχασε 3-0 από τον Άγιαξ Ταύρου...

Η απουσία του Αθ.
Τεγούση έχει στοιχίσει
την απώλεια αρκετών βαθμών
Τη βαρύτερη ήττα του στα χρονικά στη Δ΄ Εθνική υπέστη χθες Κυριακή το Αιγάλεω στο γήπεδο Ρουφ από τον τοπικό Αίαντα Ταύρου, ο οποίος αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη της χρονιάς, με το ταπεινωτικό 3-0.

  • Παραθέτουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ του Αιγαλιώτη δημοσιογράφου κ. Χρήστου Κωνσταντακόπουλου, όπως δημοσιεύθηκε στο ΦΩΣ της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου:

"AΓΙΑΞ- ΑΙΓΑΛΕΩ 3-0



Θριάμβευσε στο ντέρμπυ της κορυφής ο Άγιαξ και πέτυχε μια πανάξια νίκη σε βάρος του Αιγάλεω με 3-0 .


Η ομάδα του Ταύρου που έμεινε μόνη στην πρώτη θέση , αγωνίστηκε με σαφείς αγωνιστικούς προσανατολισμούς και πήρε άριστα στον τομέα της τακτικής. Ωστόσο χρειάστηκε και τη βοήθεια της τύχης στο πρώτο ημίχρονο , όταν φάουλ του Τσιρογιάννη βρήκε το δοκάρι στο 13΄, ενώ το 1-0 ήρθε απρόσμενα στο 26΄, όταν χωρίς να πιεστεί ο Παπαδόπουλος , γύρισε και μάλιστα με δύναμη την μπάλλα στο Βούλγαρη , που ήταν εκτός εστίας. Η μπάλλα φυσικά κατευθύνθηκε στα δίχτυα και πριν περάσει τη γραμμή , ο Ρούσσης την έσπρωξε πιό βαθιά. Αμέσως μετά ( 27΄), γωνιακό σουτ του Τσιρογιάννη , έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ ο Τσαϊλάκης.


Στο β΄ ημίχρονο , ο Άγιαξ , έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι τους φιλοξενούμενους και σε γρήγορες αντεπιθέσεις , σημείωσε άλλα δύο γκόλ - καρμπόν θα λέγαμε, με το Χαλίλη στο 53΄ και στο 61΄ , που και τις δύο φορές βγήκε μόνος απο φοβερές πάσες του Ρούσση, για να φτάσει το σκόρ στο 3-0. Ενδιάμεσα στο 59΄ , ο Παπαδόπουλος έβγαλε πάνω απο τη γραμμή πλασσέ του Ρούσση.


Άριστη η διαιτησία του Κωνσταντάκη και των συνεργατών του Ρηγόπουλου και Τσιμίκου.


Ολη η επιθετική γραμμή του Άγιαξ , έβγαζε φλόγες, ενώ απο το Αιγάλεω , ουδείς διακρίθηκε


ΑΓΙΑΞ Τσαϊλάκης, Τριανταφυλλίδης, Πατέλης, Πέττας, Ψυχουντάκης, Θεοφάνους, Κωτσιόπουλος( 90΄ Γιάκαλος), Κατίδης, Ρούσσης( 88' Μαντούκας), Τζανέτος, Χαλίλη( 75΄Φύτρος)


ΑΙΓΑΛΕΩ Βούλγαρης, Τσιρογιάννης, Ζαφειράτος, Βασιλικής, Παπαδόπουλος, Π. Κωνσταντόπουλος, ( 58΄ Ντελμεκούρας), Καραγιάννης, Σιδέρης( 72΄ Βασιλάρης), Μαστραντώνης, Τζανετάκος, Δουκάκης( 46΄ Κ. Κωνσταντόπουλος)


ΧΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ"

Η απογοήτευση των οπαδών της ομάδας, εκφρασμένη και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Αιγάλεω Α.Ο. στο facebook, προήλθε όχι τόσο από το σκορ (που ήταν δυσβάχταχτο βέβαια) αλλά περισσότερο από την μετριότατη έως κακή εικόνα που παρουσίασε το συγκρότημα του Θωμά Γράφα στον αγωνιστικό χώρο.

Πικραμένοι αποχώρησαν από το γήπεδο οι πολυπληθείς φίλοι του δημοφιλούς συλλόγου της πόλης μας, σχολιάζοντας πως με τέτοιες εμφανίσεις, το "Σίτι" δεν είναι δυνατό να συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Όμως, οι υποχρεώσεις "τρέχουν" και πλέον, η προσοχή της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών θα πρέπει να επικεντρωθεί στα δυο-ματς "φωτιά" που ακολουθούν (για κύπελλο ΕΠΣΑ και πρωτάθλημα), με αντίπαλο και στα δυο τον ισχυρότατο Ελπιδοφόρο Κηφισιάς, ο οποίος "σκόνταψε" επίσης χθες στην έδρα του εναντίον του καλοστημένου ΑΟ Τραχώνων (0-0), παραχωρώντας στην ομάδα του Αλίμου δυο υπερπολύτιμους πόντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...