Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Τράχωνες-Αιγάλεω 2-1

(Γράφει ο Χρήστος Κωνσταντακόπουλος)

Όλα τελείωσαν για το Αιγάλεω στο πρώτο ημίχρονο, όταν συνεχίζοντας τις απογοητευτικές του εμφανίσεις, βρέθηκε να χάνει με 2-0 απο τους Τράχωνες, μέσα σε τέσσερα μόλις λεπτά. Οι γηπεδούχο , στο συγκεκριμένο διάστημα, ήξεραν τι ζητούσαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους και έτσι χωρίς να εντυπωσιάζουν πέτυχαν δύο γκόλ και είχαν και δοκάρι.


Έχασε και στον Άλιμο το "Σίτι",
κατρακυλώντας στη μέση της βαθμολογίας
Φωτό αρχείου (με Άγιαξ Ταύρου): http://www.onsports.gr/

Στο 20΄ από σέντρα του Χουστουλάκη, ο Τσιώλης με κεφαλιά σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι. Ωστόσο, στο 34΄ μετά απο απόκρουση του Κουρεπίνη, ο Χουστουλάκης πέτυχε το 1-0, ενώ στο 38΄ ο Κουρεπίνης ανάτρεψε το Χουστουλάκη, δόθηκε πέναλτυ και ο Γιαννιτσαδάκης έκανε το 2-0.

Στο 52΄ παραλίγο να γίνει το 3-0:  Από σέντρα του Τσιώλη, ο Γιαννιτσαδάκης βρέθηκε τετ- α- τετ με τον Κουρεπίνη, όμως σούταρε πάνω του. Απο κεί και πέρα το Αιγάλεω πήρε την πλήρη πρωτοβουλία του αγώνα και απείλησε με σουτ του Δουκάκη, που έβγαλε θαυμάσια σε κόρνερ ο Βαγγελάκος στο 68΄ και επίσης με έξυπνο σούτ του Τσιρογιάννη στο 73΄, που όμως πέρασε μόλις άουτ.

Τελικά το γκόλ για το Αιγάλεω ήρθε απο τα έντεκα βήματα στο 85΄ ( χέρι Χατζή), με σκόρερ τον Τζανετάκο.
Στο 45΄ ακυρώθηκε γκόλ του Α. Τεγούση, ως οφσάιντ, που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των παικτών του Αιγάλεω.

Με τη λήξη ο Κόρδος ανέβηκε τα κάγκελλα με σκοπό να επιτεθεί σε οπαδούς του Αιγάλεω . Ο διαιτητής το είδε και του έδειξε κόκκινη κάρτα. Επίσης, αγανακτισμένοι οπαδοί του Αιγάλεω πολιόρκησαν στο τέλος τα αποδυτήρια της ομάδας τους, διαμαρτυρόμενοι για τα τελευταία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.
Συμπερασματικά οι Τράχωνες πέτυχαν δίκαια μια ιστορική και μεγάλης σημασίας νίκη, έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Χουστουλάκη, Τσιώλη και Γιαννιτσαδάκη.

Άριστη η διαιτησία του Μπόρτζαρη , απο την Αχαϊα.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Βαγγελάκος, Κορτσινίδης, Κάρδαρης, Καρακοντίδης, Μιχαηλίδης, Χατζής, Καλλιπολίτης, Παπαναγόπουλος ( 90' Βασίλης), Τσιώλης ( 95΄Κατσούλης), Γιαννιτσαδάκης ( 84΄ Κόρδος), Χουστουλάκης.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Κουρεπίνης, Τσιρογιάννης, Ζαφειράτος, Βασιλάρης, Παπαδόπουλος, Α.Τεγούσης ( 65΄ K. Κωνσταντόπουλος), Καραγιάννης, Δουκάκης, Ντελμεκούρας ( 67΄Σιδέρης), Τζανετάκος, Κ. Τεγούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...