Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Προσοχή στο Καρλόβασι!

Ο Απόλλωνας Καρλοβασίου, πρωταθλητής ΕΠΣ Σάμου για το 2011 είναι ο επόμενος αντίπαλος της ομάδας του Αιγάλεω, την Κυριακή για την 3η αγωνιστική του πρωταθληματος στη Δ΄ Εθνική (8ος όμιλος). Ο προπονητής της ομάδας του "Σίτι" Θωμάς Γράφας δεν σταματά από την επομένη του ματς κόντρα στον ΑΟ Περιστερίου να τονίζει στους ποδοσφαιριστές του ότι το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν και χρέος όλων είναι να βλέπουν μόνο μπροστά.

Είναι γεγονός πάντως ότι στις τάξεις των οπαδών επικρατούν ανάμικτα συναισθήματα, όσον αφορά στο αποτέλεσμα του γηπέδου Ηφαίστου. Όπως εκμυστηρεύτηκαν στο ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ κάποιοι φίλοι του συλλόγου, αφενός νοιώθουν αρκετή ανακούφιση για τον έστω ένα βαθμό της ισοπαλίας που κατακτήθηκε ακριβώς με την εκπνοή της αναμέτρησης, αφετέρου όμως δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι σε ένα τέτοιο εκτός έδρας ματς θα χρειαζόνταν το Αιγάλεω να "καρδιοκτυπήσει" για να μην ηττηθεί και να είναι και ευχαριστημένο.

Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουν άπαντες στην ομάδα είναι πως κάθε παιχνίδι από δω και στο εξής θα είναι ένας μικρός τελικός για το Αιγάλεω. Είναι το φαβορί, έχει βαρύ όνομα, ιστορία, κόσμο, υπέροχο γήπεδο και όλοι θέλουν να αρπάξουν κάτι από τη δόξα που ακτινοβολεί στην κατηγορία αυτή.

  • Ειδικά ο Απόλλωνας Σάμου, συγκρότημα με συχνή παρουσία στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Υπενθυμίζουμε ότι, όπως ασφαλώς θα θυμούνται οι παλαιότεροι, το Αιγάλεω είχε ξαναπαίξει εναντίον του πριν από 15 ολόκληρα χρόνια, πάλι στη Δ΄ Εθνική και είχε "δεινοπαθήσει" μέχρι να πάρει τη νίκη, τόσο στο νησί κατά τον α΄γύρο (1-0 με γκολ του Τρύφωνα Πλαστάρα), όσο και στο Αιγάλεω, στη ρεβάνς του Δημοτικού Σταδίου, όταν τη λύτρωση είχε φέρει μια κεφαλιά του Πάρη Βάλβη, 12 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης. 
Ικανοποίηση για Μαστραντώνη

Ο τρόπος με τον οποίο ενήργησε στη φάση της ισοφάρισης ο Κώστας Μαστραντώνης (φωτό δεξιά) αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι ο έμπειρος σέντερ φορ διαθέτει την απαραίτητη "στόφα" του μεγάλου σκόρερ, κάτι που κάνει τους ιθύνοντες του Αιγάλεω να "τρίβουν τα χέρια τους" για την -όπως φαίνεται μέχρις στιγμής- απολύτως επιτυχή μετεγγραφική κίνηση του προηγούμενου καλοκαιριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...