70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

Ζεστή βραδιά στην "ΙΕΡΑ ΟΔΟ"!

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγάλεω "ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ" η παρουσίαση του βιβλίου του εκλεκτού συνδημότη κ. Παναγιώτη Χατζηαντώνογλου "Το Αιγάλεω στο λαϊκό τραγούδι" (6η έκδοση). Προλόγισε η κα Μαρία Βαμβακοπούλου και στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο συγγραφέας, αναλύοντας το ιστορικό της έκδοσης του σπάνιου πονήματός του, το οποίο ανανεώνεται με νέες προσθήκες σχεδόν κάθε χρόνο.

Η πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή της ορχήστρας του "Ρεμπετοκαφενέ Αιγάλεω", η οποια προσέφερε πολύ ευχάριστες μελωδίες στους παρισταμένους Αιγαλιώτες, που κατάκλυσαν την αίθουσα του συλλόγου.

  • Τα στιγμιότυπα της εκδήλωσης αποτελούν ευγενική προσφορά προς το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ του Αιγαλιώτη φωτορεπόρτερ κ. Ιωάννη Ρέντα, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου