70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση του ΑΟ Περιστερίου

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας του ΑΟ Περιστερίου, με αφορμή τον αυριανό αγώνα με το Αιγάλεω στο γήπεδο Ηφαίστου. Στο κείμενο γίνεται μνεία για την κοινή απόφαση που λήφθηκε από την Ε.Π.Ο., την Αστυνομία και τις διοικήσεις των δυο συλλόγων, σύμφωνα με την οποία δεν επιτρέπεται στους οπαδούς του Αιγάλεω να δώσουν το "παρών" στο παιχνίδι, ενώ οι υπεύθυνοι του γειτονικού συλλόγου δεσμεύονται για την ασφαλή παραμονή στο γήπεδο των μελών του ΔΣ του "Σίτι" και την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Ακόμη, γίνεται λόγος για την πρόθεση του ΑΟ Περιστερίου να διατηρήσει φιλικές σχέσεςις με την ιστορική -όπως και οι ίδιοι την αποκαλούν- ομάδα του Αιγάλεω, "παρά τα όσα τράβηξαν" στον αγώνα του πρώτου γύρου της περσινής περιόδου. Ακολουθεί ένα δριμύ "κατηγορώ" κατά όσων δημιουργούν προβλήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου και η ανακοίνωση κλείνει με έκκληση προς στο φίλαθλο κόσμο να ενισχύσει την ομάδα τους "και να χειροκροτήσει το νικητή, όποιος και αν είναι αυτός"

1 σχόλιο: