Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

"Σώθηκε" στο 89΄το Αιγάλεω!

Μαστραντώνης
(Γράφει ο Χρήστος Κωνσταντακόπουλος)

Καλύτερο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και χάνοντας πληθώρα ευκαιριών, το Αιγάλεω κατάφερε τουλάχιστο να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην εκπνοή του αγώνα του με αντίπαλο τον ΑΟ Περιστερίου σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο Ηφαίστου, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής. Η εμφάνιση της ομάδας σίγουρα δεν ήταν κακή, ωστόσο απείχε από αυτό που θα περίμενε ο φίλαθλος κόσμος, σύμφωνα πάντα με τα δικαιολογημένα όνειρα που διατηρούν φέτος για πρωταθλητισμό.

Από την έναρξη της συνάντησης φάνηκε η διάθεση του τεχνικού της ομάδας του Περιστερίου να εξασφαλίσει πρώτιστα το απαραβίαστο της εστίας του, εφαρμόζοντας ένα ασφυκτικό μαν-του-μαν στα ατού του Αιγάλεω. Οι περιστεριώτες έδειξαν μεγάλη μαχητικότητα, τα έδωσαν όλα με βάση τις δυνατότητές τους και παραλίγο να δικαιωθούν.

Αναπάντεχα λοιπόν και καθώς είχαν χαθεί για τους κυανόλευκους 2-3 σημαντικές ευκαιρίες, στο 38ο λεπτό και ύστερα από αλλεπάλληλες εκτελέσεις φάουλ και πλαγίου άουτ, η μπάλα "κόλλησε" στα καρέ του Βούλγαρη. Ο γκολκίπερ του Αιγάλεω αποσόβησε αρχικά μια δύσκολη κατάσταση, αλλά δε συγκράτησε το τόπι για να επωφεληθούν οι γηπεδούχοι εξ΄επαφής και να προηγηθούν στο σκορ (1-0). Το γκολ ταρακούνησε τους ποδοσφαιριστές του Θωμά Γράφα που αντεπετέθηκαν άμεσα, με το Μαστραντώνη να μην πιάνει όμως όπως θα ήθελε το σουτ στο 45΄και το ημίχρονο να κλείνει χωρίς άλλη αλλαγή.

Η επανάληξη εξελίχτηκε σε αγωνιστικό μονόλογο του Αιγάλεω με πλήρη πρωτοβουλία, ωστόσο το σκορ παρέμενε όπως είχε διαμορφωθεί στο α΄45λεπτο, παρά τις σημαντικές ευκαιρίες που απώλεσαν οι Δουκάκης και Μαστραντώνης. Οι γηπεδούχοι "ταμπουρώθηκαν" περισσότερο στην άμυνα (αρκετά διαστήματα μάλιστα βρίσκονταν και οι 11 κάτω από τη σέντρα) επιδιώκοντας το βαθμό ή και τους βαθμούς. Στο διάστημα αυτό ακυρώθηκαν από ένα γκολ της κάθε ομάδας. Τροχοπέδη στις προσπάθειες του "Σίτι" για την ισοφάριση αποτέλεσε βέβαια και η διαιτησία του Βρακά (Ευβοίας) ο οποίος σφύριξε έδρα, δίνοντας τις περισσότερες αμφισβητούμενες φάσεις υπέρ του ΑΟΠ και "κιτρινίζοντας" με ευκολία παίκτες του Αιγάλεω.

Στο 84΄ο Τεγούσης πραγματοποίησε εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει επιτυχημένα την κίνησή του και το γκολ χάθηκε. Τέλος, στο 89΄ο έμπειρος Μαστραντώνης κινήθηκε έξυπνα από την αριστερή πλευρά κι αφού ξέφυγε της επιτήρησης του προσωπικού του αντιπάλου, πλάσαρε μόνος για το τελικό 1-1.

Αιγάλεω: Βούλγαρης, Τσιρογιάννης, Ζαφειράτος, Βασιλικής (46΄ Κ. Κωνσταντόπουλος), Π. Κωνσταντόπουλος, Καραγιάννης (73΄ Kolezi), Κ. Τεγούσης, Μαστραντώνης, Τζανετάκος (60΄ Ντελμεκούρας), Δουκάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...