Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Αθλητικές εκδηλώσεις στην πόλη


Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας του Δήμου Αιγάλεω λάβαμε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:

10/10/2011

Δελτίο Τύπου


Μεγάλη ανταπόκριση των φίλων του ποδηλάτου στην διαδημοτική ποδηλατάδα


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η διαδημοτική ποδηλατάδα που πραγματοποίησαν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου οι τρεις Δήμοι της Δυτικής Αθήνας,


Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω και Χαϊδαρίου με την συμμετοχή του ΑΣΔΑ και υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας.


Πάνω από 300 ποδηλάτες έλαβαν μέρος καλύπτοντας μια διαδρομή 8 χιλ. και στους τρεις Δήμους.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι Δήμαρχοι Αιγάλεω Χρήστος Καρδαράς, Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης, Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας, ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ Ανδρέας Μποζίκας καθώς και ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Κώστας Παταβούκας.


Πλήρες ρεπορτάζ στο web t.v.


Ο Δήμος Αιγάλεω στη Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών στις 22 Οκτωβρίου

Ο Δήμος Αιγάλεω με τις κοινωνικές του υπηρεσίες έχει την χαρά φέτος να συμμετέχει στη διοργάνωση της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνει η Π.Ο.Σ.Ε.Α (Πανελλήνια Αιμοδοσία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών),με χορηγό επικοινωνίας το ΣΚΑΙ.


Η λαμπαδηδρομία είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε το 2002 και πραγματοποιείται κάθε χρόνο πριν την έναρξη της ετήσιας συνόδου των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και φορέων σχετικά με την αιμοδοσία, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και της διάδοσης της ιδέας(αμφικτιονία).


Ο θεσμός της Λαμπαδηδρομίας στοχεύει στο να ευαισθητοποιήσει και να τονίσει την σημασία της προσφοράς των εθελοντών αιμοδοτών ευελπιστώντας στην ένταξη όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας.
Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας δούμε όλους στην εκδήλωση αυτή και να μεταφέρουμε μαζί την Ιερή Φλόγα της Αγάπης, την 22Η Οκτωβρίου 2011 ώρα 18:30 στο Δημαρχείο του Αιγάλεω που θα γίνει η αφή της φλόγας και περπατώντας θα μεταφέρουμε την Φλόγα στην Πλατεία Εσταυρωμένου στις 19:30, όπου θα γίνει και η επίσημη τελετή έναρξης της λαμπαδηδρομίας.


Σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλ.2105315507,2105902082 στη Δ/νση Κοινωνικών Υπηρεσιών.
Υποστηρικτής της διοργάνωσης της Πανελλήνιας Λαμπαδιοδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών είναι η γνωστή εταιρεία coca – cola Τρία Έψιλον.


Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...