70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011

Μόνο φιλικό δεν ήταν...

Στιγμιότυπο από παλαιότερο αγώνα του Αιγάλεω
(Φωτό www.postgame.gr)
Θλιβερά επεισόδια αμαύρωσαν το χθεσινό, υποτίθεται φιλικό, αγώνα μεταξύ του Αιγάλεω και του Εθνικού Αστέρα, στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης", ο οποίος διακόπηκε άδοξα στο 80ο λεπτό (σκορ 1-1) μετά την εισβολή οπαδών του "Σίτι" στον αγωνιστικό χώρο. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, το αγωνιστικό μέρος περνάει αναγκαστικά σε δεύτερη μοίρα και όλα τα βλέμματα επικεντρώνονται στην παρεκτροπή. Ως πότε τα γήπεδα θα αποτελούν πεδίο εκτόνωσης για κάποιους δε μπορούμε να γνωρίζουμε.

Εκείνο που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι σε μια ομάδα σαν το ΑΙΓΑΛΕΩ με την πλούσια ιστορία και τις μεγάλες διακρίσεις, δεν ταιριάζουν και ούτε είναι φυσικά επιθυμητές τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές κάποιων, που δεν έχουν αντιληφθεί, ανεξαρτήτως θέσης την οποία μπορεί να κατέχουν, σε ποιον σύλλογο βρίσκονται, είτε σαν φίλαθλοι, είτε σαν στελέχη, είτε σαν παράγοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου