Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Είπε το "αντίο" ο Γιώργαρος...

Ο Αλεξόπουλος (αριστερά) στον αγώνα
Αιγάλεω-Μίντλσμπρο (2004)
Σε ηλικία 34 ετών και έπειτα από 17χρονη καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο σπουδαίος αμυντικός άσσος Γιώργος Αλεξόπουλος ανακοίνωσε προ ημερών ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Ο Αλεξόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 7 Φεβρουαρίου του 1977. Ξεκίνησε την αγωνιστική του σταδιοδρομία από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και σε ηλικία 19 ετών ντεμπουτάρισε στη μεγάλη κατηγορία. Με την πράσινη φανέλα έπαιξε σε επαγγελματικό επίπεδο για πέντε συνεχόμενος περιόδους (1996-2000), όταν έλαβε μέρος σε 45 αγώνες πρωταθλήματος, επιτυγχάνοντας 3 τέρματα.

Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (16 ματς/1 γκολ) και τον Ιανουάριο του 2002 αποκτήθηκε από το Αιγάλεω.

Με την ομάδα της πόλης μας αγωνίσθηκε 3,5 έτη (87 συμμετοχές/3 γκολ) και αναδείχθηκε σε κορυφαία φυσιογνωμία, μάλιστα κατά το διάστημα αυτό πέτυχε την μεγαλύτερή του διάκριση, τη συμμετοχή στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ της περιόδου 2004-05.

Το καλοκαίρι του 2005 υπέγραψε με πολλά όνειρα στην ΑΕΚ όπου έπαιξε την επόμενη πενταετία (56 αγώνες/3 γκολ), αλλά δυστυχώς κάποιοι σοβαροί τραυματισμοί που υπέστη "φρέναραν" την πορεία του.
Έμεινε ελεύθερος από την "Ένωση" το 2010 και επιχείρησε να συνεχίσει στη Σούπερ Λίγκα με τα χρώματα του Εργοτέλη (10 παρουσίες), αλλά νέα προβλήματα τραυματισμών τον ανάγκασαν να αποχωρήσει.

Στο Αιγάλεω αγαπήθηκε ιδιαίτερα για το μεγάλο του ποδοσφαιρικό πάθος και την πλούσια προσφορά του. Όπως δήλωσε φεύγοντας, ήταν ευτυχής που αγωνίσθηκε σε μια ομάδα με την ιστορία και τον ποδοσφαιρικό τσαμπουκά της δυτικής Αθήνας, σαν τη δική μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...