70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

Όταν ο Σκόνδρας "έσβησε" το Σάντμπεργκ!

Ο Χόκαν Σάντμπεργκ μαρκάρεται από τον Παναγιώτη Σκόνδρα,
υπό το βλέμμα του κ. Ιατρόπουλου
Ήταν Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου του 1984, όταν δόθηκε η έναρξη του 5ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος Α΄ Εθνικής και το Αιγάλεω καθήλωσε την ΑΕΚ στο Δημοτικό Στάδιο, υποχρεώνοντάς την σε ισοπαλία (0-0). Ο Γιάννης Μαντζουράκης είχε παρατάξει μια ενδεκάδα που είχε σα βάση της τη σφιχτοδεμένη άμυνα με ασφυκτικό πρέσινγκ στο μισό γήπεδο, εξασφαλίζοντας τον πολύτιμο πόντο. Από την άλλη, η "Ένωση" του Χάλαμα, απογοήτευσε τον κόσμο της. Θεατές 15.000 (12.685 εισιτήρια), διαιτητής ο Πειραιώτης Ιατρόπουλος.

Αιγάλεω: Στογιάνοβιτς, Γ. Παπαθεοδώρου, Μπεχλιβανίδης, Σκόνδρας, Σημαιοφορίδης, Στ. Παπαθεοδώρου, Κλης, Γεωργαράς (82΄ Δ. Μαύρος), Μπεκιάρης, Πηγαδίτης, Αργυρακούλης.

ΑΕΚ: Θ. Παπαδόπουλος, Γεωργαμλής, Στυλιανόπουλος, Μανωλάς, Καραγκιοζόπουλος, Αρδίζογλου, Μπαλλής (72΄ Χατζής), Βλάχος (72΄Βοϊτσίδης), Δίντσικος, Σάντμπεργκ, Θ. Μαύρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου