70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011

Παραλίγο "έμφραγμα" με Μητσάρα!

Σαν σήμερα, στις 13 Σεπτεμβρίου του 1987, το Αιγάλεω υποδέχθηκε τον Παναρκαδικό, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Νότου της Γ΄ Εθνικής. Το αξιοσημείωτο ήταν η παρουσία του Δημήτρη Πηγαδίτη στην ενδεκάδα της ομάδας της Τρίπολης εναντίον του συλλόγου της πόλης μας, όπου είχε αποτελέσει την αγωνιστική "σημαία" για περισσότερα από 12 χρόνια!

Το Αιγάλεω δεινοπάθησε να κερδίσει το ματς, καθώς ο "Μητσάρας" ισοφάρισε στο 80ο λεπτό με έξοχη ατομική προσπάθεια, ντριπλάροντας και το γκολκίπερ Λαλλιώτη (1-1), το γκολ που είχε πετύχει 11 λεπτά νωρίτερα ο Γιάννης Λιανός. Τελικά, στο 91΄ ο Βαγγέλης Παραπραστανίτης, με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου