Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Με εντατικό ρυθμό το Αιγάλεω

Οι παίκτες του Αιγάλεω γυμνάζονται
υπό την επίβλεψη των Θωμά Γράφα και Στέλιου Ασπραδάκη
(Φωτό: athlometro.blogspot.com)
Συνεχίζεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Αιγάλεω, ενόψει της νέας περιόδου. Το βασικό μέρος της θα διεξαχθεί τόσο στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" όσο και στο ΔΑΚ Αιγάλεω "Εύα Χριστοδούλου", καθώς το γήπεδο Εδέσσης έχει κριθεί ακατάλληλο. Από πλευράς διοικούντων, υπάρχει ικανοποίηση για την ανταπόκριση της δημοτικής αρχής όσον αφορά στη συντήρηση του χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου. Ωστόσο δεν έχει πραγματοποιηθεί άκομη κάποια κίνηση για την ενδυνάμωση του συλλόγου, πέραν της παραχώρησης χρήσης των κυλικείων του γηπέδου, κάτι που αναμένεται να προσφέρει μια σημαντική οικονομική ανάσα.

Προβληματισμός επικρατεί στη διοίκηση σχετικά με το ύψος των προστίμων που έχουν επιβληθεί στο σωματείο, κατάσταση η οποία οδηγεί σε μεγάλη οικονομική αφαίμαξη με αποτέλεσμα την εκτροπή της ομάδας από το στόχο που έχει θέσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ το παράβολο που απαιτείται για τη συμμετοχή του Αιγάλεω στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής είναι μόνο 500 ευρώ, η ομάδα καλείται να καταβάλλει επιπλέον 17.000 ευρώ (!), λόγω ποινών από ρίψη μπουκαλιών, καπνογόνων κ.λ.π. σε αγώνες της περυσινής περιόδου.

Φωτό αρχείου
Όπως δήλωσαν στο ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ κορυφαίοι παράγοντες του συλλόγου, αναμένεται να παρθούν συγκεκριμένα μέτρα προς την κατεύθυνση αυτή, τα οποία και θα στοχεύουν στην προστασία της ομάδας από ενέργειες και συμπεριφορές που μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν στο Αιγάλεω.

Έγινε γνωστό ότι ο ελληνονιγηριανός Τζον Ολικίζε δεν αποκτήθηκε τελικά, αφού η φυσική του κατάσταση κρίθηκε ιδιαίτερα ανεπαρκής.

Στιγμιότυπο από την "πρώτη" της ομάδας
(Φωτό: Βαλσάμης Φώτης)
Σε "Λέσχη Φίλων" υποχρεούται τέλος να μεταβάλει τη λειτουργία του ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιγάλεω της "Θύρας 12", βάσει της νέας αθλητικής νομοθεσίας και με δεδομένο ότι για την αδειοδότησή του απαιτείται η έγγραφη συναίνεση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...