70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Οι "Αγανακτισμένοι" του Αιγάλεω

Φωτό: OLD CITY
Την πρώτη τους συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι "Αγανακτισμένοι" της πόλης μας χθες το βράδι στην Πλατεία Εσταυρωμένου, δίπλα στην είσοδο του ΜΕΤΡΟ. Στη συζήτηση που έγινε, πήρε μέρος αρκετός κόσμος και αποφασίσθηκε συμμετοχή Αιγαλεωτών στην αυριανή κατάληψη της πλατείας Συντάγματος. Οι συνδημότες θα ξεκινήσουν από το ύψος του νέου σταθμού "Αγία Μαρίνα" με πορεία έως το κέντρο του Αιγάλεω, όπου και μέσω του ΜΕΤΡΟ θα φτάσουν στο Σύνταγμα και θα συνταχθούν σε συγκεκριμένο σημείο. Το ραντεβού των συζητήσεων ανανεώθηκε για τη Δευτέρα στις 18:30 μ.μ., πάντα στον "Εσταυρωμένο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου