70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες (τιμή βιβλίου: 5 ευρώ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

Μαζική η συμμετοχή των μαθητών στο τουρνουά ποδοσφαίρου.

Από το γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας του Δήμου, λάβαμε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:


14/06/2011


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό τουρνουά ποδοσφαίρου δημοτικών σχολείων της πόλης στο οποίο έλαβαν μέρος δεκαεπτά σχολεία και τα δύο τμήματα υποδομής του Αθλητικού οργανισμού του Δήμου.
Την πρώτη θέση κατέλαβε το 2ο Δημοτικό Σχολείο, την δεύτερη θέση το 15ο Δημοτικό και την τρίτη θέση το 6ο Δημοτικό σχολείο.
Η τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Ιουνίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο « Εύα Χριστοδούλου », όπου δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και για τα τρία πρώτα σχολεία κύπελλα και μετάλλια.Επίσης τιμήθηκαν για την αθλητική τους προσφορά στο ποδόσφαιρο οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω, ο κ. Παναγιώτης Κατσικογιάννης (φωτό) και ο κ. Ζαχαρίας Λυκουρίνος.

Στην εκδήλωση παραυρέθηκαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω Χρήστος Καρδαράς, ο Αντιδήμαρχος Λάμπρος Σκλαβούνος , ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ. Γιώργος Λάμπρου, ο Πρόεδρος των ΚΑΠΗ και των Παιδικών Σταθμών Πέτρος Κοκάκης, από την δημοτική παράταξη « Ανάπλαση – Αιγάλεω » ο επικεφαλής της Δημήτρης Μπίρμπας και ο Κωνσταντίνος Φίλης από την ίδια παράταξη.

  • Επίσης, την Τετάρτη 15 Ιουνίου παραδόθηκαν τα μετάλια και οι διακρίσεις στους πρωτεύσαντες στο τουρνουά τένις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου