Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ο θρίαμβος των Παγκορασίδων του Αιγάλεω ΑΟ στο Final-4 της ΕΣΠΕΔΑ

Εκπληκτική εμφάνιση των παγκορασίδων του ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο. το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαΐου στο final four της ΕΣΠΕΔΑ, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο του Δήμου ΑΙΓΑΛΕΩ μετά από κλήρωση.

  • Η ομάδα μας διασφάλισε τη συμμετοχή της το Σάββατο στον μεγάλο τελικό κερδίζοντας την Πετρούπολη με τελικό σκορ 1-3 σετ, και έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στον τελικό της Κυριακής ενάντια στον Πανιώνιο, όπου μετά από ενα δυνατό παιχνίδι κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 σετ.
Η ομαδικότητα των κοριτσιών, η σκληρή δουλειά και η εξαιρετική προετοιμασία από την προπονήτριά τους Αντωνιάδου Αγγελική, έφερε το πολυπόθητο αποτέλεσμα, έκανε περήφανους όλους τους φιλάθλους της ομάδος που έδωσαν δυναμικά το παρόν και τις δύο ημέρες της διοργάνωσης, και μας χάρισε στιγμές μεγάλης χαράς και συγκίνησης!



  • Πρώτη παίκτρια MVP του πρωταθλήματος αναδείχθηκε η αθλήτριά μας Μανώλικα Λίτσα ανάμεσα σε 5 ομίλους ομάδων!
Έλαμψαν διά της απουσίας τους από την κορυφαία διοργάνωση Βόλεϊ της ΕΣΠΕΔΑ ο Δήμαρχος του Αιγάλεω, ο πρόεδρος του Δ.Α.Ο. κος Λάμπρου καθώς και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι παρά την πρόσκληση από το Δ.Σ. του ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο., με εξαίρεση τον κο Ασημακόπουλο και τον κο Τόλη, καθώς και την Αντιπρόεδρο κα Τσιναρίδου, η οποία έκανε και τις απονομές των βραβείων στις ομάδες που συμμετείχαν. Αντιθέτως, τιμητικό "παρών" στη διοργάνωση έδωσε ο Δήμαρχος της Πετρούπολης κος Θωμάς Κοτσαμπάς!



Ακολουθεί η σύσταση της ομάδος και τα αποτελέσματα των αγώνων:

1. ΒΛΑΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ)

3. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΡΕΛΑ (ΑΚΡΑΙΑ)

5. ΒΛΑΧΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΑΡΧΗΓΟΣ - ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ)

7. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΛΙΜΠΕΡΟ)

8. ΜΑΝΩΛΙΚΑ ΛΙΤΣΑ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ)

9. ΤΣΑΠΟΥΡΝΗ ΒΑΣΩ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ)

11. ΜΙΛΕΝΤΙΓΙΕΒΙΤΣ-ΑΛΙΦΙΕΡΗ ΕΛΕΝΑ (ΑΚΡΑΙΑ)

12. ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ)

14. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΛΕΧΤΗ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ)

15. ΚΟΜΠΟΡΟΖΟΥ ΜΑΡΙΕΤΑ (ΔΙΑΓΩΝΙΑ)

16. ΡΙΖΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (ΑΚΡΑΙΑ)

17. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΑΚΡΑΙΑ)

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 21/05/2011: Γ.Σ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο. 1-3 & Γ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Α.Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ 3-1
  • ΚΥΡΙΑΚΗ 22/05/2011: Γ.Σ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - Α.Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ 3-0 (ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ) & ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο. - Γ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-2 (ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ)

Πολλά συγχαρητήρια από όλα τα μέλη του Δ.Σ. του ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο. στις μικρές αλλά θαυματουργές παίκτριες της ομάδος μας, καθώς επίσης και στην κα Αντωνιάδου Αγγελική και τον κο Νάτση Σταύρο που με την αγάπη τους και την αφοσίωσή τους κατάφεραν μία τόσο σημαντική επιτυχία!

ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...