Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Μας κόβουν το ποδόσφαιρο!



Την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, εκπρόσωποι του Αιγάλεω Α.Ο. επισκέφθηκαν την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να συζητήσουν λεπτομέρειες που αφορούσαν στα μέτρα Τάξης ενόψει του κυριακάτικου ποδοσφαιρικού αγώνα Ήφαιστου Περιστερίου-Αιγάλεω.


Η απάντηση της αρμόδιας Διεύθυνσης της Αστυνομίας Δυτικής Αττικής που δήλωσε αδυναμία να εξασφαλίσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τον έλεγχο της ομαλής διεξαγωγής του παιχνιδιού υποχρέωσε τη διοίκηση του Αιγάλεω Α.Ο. να συντάξει μια ανακοίνωση (η οποία δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος http://www.aegaleofc.gr/) που καθιστά σαφές ότι η μετάβαση των φιλάθλων του Αιγάλεω στο γειτονικό Περιστέρι για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Ήφαιστο, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα.

Επισημαίνεται ότι προφανώς η απαγόρευση αφορά σε φιλάθλους με διακριτικά της ομάδας τους και όχι στον οποιοδήποτε θα προσέλθει για να παρακολουθήσει τη συνάντηση.

Ωστόσο, εφιστούμε την προσοχή στους οπαδούς του Αιγάλεω που θα θελήσουν να μεταβούν στο παιχνίδι, ότι ενδέχεται να μην τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο, αν οι εκεί υπάλληλοι κρίνουν (βάσει εντολών που είναι πιθανόν να τους έχουν δοθεί από την Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε) ότι πρόκειται για κατοίκους άλλης περιοχής !!!

Παραθέτουμε την ανακοίνωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Διοίκηση του Α.Ο. «ΑΙΓΑΛΕΩ» προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

" Μετά από σύσκεψη με τα εμπλεκόμενα όργανα της ΕΛ.ΑΣ. και ακολουθώντας τις οδηγίες των επικεφαλής του Γραφείου Επιχειρήσεων της Δ/νσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής θέλουμε να γνωστοποιήσουμε στο σύνολο των φιλάθλων της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΙΓΑΛΕΩ ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η μετακίνηση φιλάθλων της ομάδας μας (είτε μεμονωμένων είτε ομαδικά μετακινούμενων) στο Γήπεδο ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ την προσεχή ΚΥΡΙΑΚΗ, 20.02.2011, για την παρακολούθηση του αγώνα της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Δ’ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»-«ΑΙΓΑΛΕΩ».



Αιγάλεω, 16.02.2011

Για τον Α.Ο. «Αιγάλεω»

Με εντολή του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Γεώργιος Τριδήμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...