Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης



Στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αιγάλεω (http://www.aigaleo.gr/) έχει αναρτηθεί η παρακάτω ανακοίνωση:

" O Δήμος Αιγάλεω στο πλαίσιο ενίσχυσης των συμμετοχικών θεσμών στην πόλη και σε εφαρμογή του θεσμικού πλαισίου για τη νέα αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, προχωρεί στη συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης , σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 76 του Ν3852/2010.


Για το σκοπό αυτό προσκαλεί τους οργανωμένους φορείς του Αιγάλεω να ορίσουν εκπρόσωπό τους μέχρι 17-2-2011 που θα συμμετέχει στην ως άνω επιτροπή.


Σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς αναφέρει : "Με δεδομένη την κοινή μας αγωνία για το παρόν και το μέλλον της τοπικής μας κοινωνίας, είμαι βέβαιος ότι θ’ ανταποκριθείτε στην πρόσκλησή μας, προκειμένου να ενισχυθεί κάθε δυνατή συμμετοχική διαδικασία ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...