70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες (τιμή βιβλίου: 5 ευρώ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

Όχι, ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ το Μπαρουτάδικό μας!!!


Με έκπληξη και αληθινή απορία άκουσα στην "πρωϊνή ενημέρωση" της κρατικής τηλεόρασης ΝΕΤ ότι το Άλσος Αιγάλεω περιλαμβάνεται στα μεγαλύτερα προς "αξιοποίηση" (βλέπε εκποίηση) ακίνητα ιδιοκτησίας του ελληνικού δημοσίου. Μάλιστα για λίγα δευτερόλεπτα εμφανίσθηκε στην οθόνη ο δήμαρχος κ. Καρδαράς τονίζοντας ότι "υπάρχει η δυνατότητα αξιοποίησης με ήπιες μορφές, ώστε να έχουμε και έσοδα, χωρίς την επέμβαση ιδιωτών..."

Αναρωτιέμαι τι είδους περαιτέρω αξιοποίηση χρήζει ένας χώρος πρασίνου που ήδη έχει περιορισθεί δραματικά με την παρουσία μιας σειράς χρήσεων (ΤΕΙ, σχολεία, ΟΑΕΔ, ΔΑΚ, "Μινωτής", αναψυκτήριο κ.λ.π.). Περιτό είναι φυσικά να τονισθεί πως η συντριπτική πλειοψηφία του αιγαλιώτικου λαού τίθεται κάθετα αντίθετη με την όποια προσπάθεια επέμβασης στο μπαρουτάδικό μας που θα έχει ως συνέπεια την παράδοσή του στα νύχια των ιδιωτικών συμφερόντων!!!

2 σχόλια: