Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Όχι, ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ το Μπαρουτάδικό μας!!!


Με έκπληξη και αληθινή απορία άκουσα στην "πρωϊνή ενημέρωση" της κρατικής τηλεόρασης ΝΕΤ ότι το Άλσος Αιγάλεω περιλαμβάνεται στα μεγαλύτερα προς "αξιοποίηση" (βλέπε εκποίηση) ακίνητα ιδιοκτησίας του ελληνικού δημοσίου. Μάλιστα για λίγα δευτερόλεπτα εμφανίσθηκε στην οθόνη ο δήμαρχος κ. Καρδαράς τονίζοντας ότι "υπάρχει η δυνατότητα αξιοποίησης με ήπιες μορφές, ώστε να έχουμε και έσοδα, χωρίς την επέμβαση ιδιωτών..."

Αναρωτιέμαι τι είδους περαιτέρω αξιοποίηση χρήζει ένας χώρος πρασίνου που ήδη έχει περιορισθεί δραματικά με την παρουσία μιας σειράς χρήσεων (ΤΕΙ, σχολεία, ΟΑΕΔ, ΔΑΚ, "Μινωτής", αναψυκτήριο κ.λ.π.). Περιτό είναι φυσικά να τονισθεί πως η συντριπτική πλειοψηφία του αιγαλιώτικου λαού τίθεται κάθετα αντίθετη με την όποια προσπάθεια επέμβασης στο μπαρουτάδικό μας που θα έχει ως συνέπεια την παράδοσή του στα νύχια των ιδιωτικών συμφερόντων!!!

2 σχόλια:

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...