70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

Σε αδιέξοδο το πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ!


Κανένα αποτέλεσμα δεν είχαν οι προσπάθειες σύγκλισης μεταξύ των εκπροσώπων του ΠΣΑΚ και της ΕΟΚ, προκειμένου να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών ΕΣΑΚΕ. Οι έλληνες καλαθοσφαιριστές, δια στόματος του προέδρου τους Λάζαρου Παπαδόπουλου επιμένουν στην αποχή τους διεκδικώντας πάγια αιτήματα που έχουν να κάνουν κύρια με την προστασία των εαυτών τους αλλά και των ανασφάλιστων συναδέλφων τους (!) της Α2.

Η κορυφαία ελληνική μπασκετική διοργάνωση διέρχεται μεγάλη κρίση, τη στιγμή που από το θεσμό του κυπέλλου αποκλείσθηκε χωρίς αγώνες η συμμετοχή του Αμαρουσίου το οποίο έως πρόσφατα μαστίζετο από έντονα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα.

Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στις τάξεις των φίλων του αθλήματος, το οποίο κατά το παρελθόν και όχι μόνο έχει χαρίσει ύψιστες διακρίσεις στον ελληνικό αθλητισμό. Το ερώτημα είναι για ακόμη μια φορά, αν τελικά υπάρχει η απαραίτητη πολιτική βούληση για να διευθετηθούν οι όποιες διαφορές για να ανακτήσει επιτέλους το μπάσκετ της χώρας μας την τραυματισμένη του αξιοπιστία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου