Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Επιστροφή στη Β' Εθνική!


(Γράφει ο Νίκος Δημ. Νικολαΐδης)

Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια το Αιγάλεω επιστρέφει σε λίγους μήνες στη Β΄ Εθνική κατηγορία, σύμφωνα με τις διαφαινόμενες αποφάσεις για οριστική αναδιάρθρωση των ελληνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων. Η ιστορική ομάδα της πόλης μας, η οποία έχει κατακτήσει, συνολικά, 5 τίτλους πρωταθλητή στη συγκεκριμένη κατηγορία, τις περιόδους 1961 και 1964-65 (τουρνουά πρωταθλητών), 1976-77 και 1982-83 (πρωταθλήτρια Νότου) και 2000-01 (ενιαίας διοργάνωσης) φιλοδοξεί σε αυτή τη 16η παρουσία της (έπαιξε ήδη σε 15 διοργανώσεις Β΄ Εθνικής) να κάνει αισθητή συμμετοχή και γιατί όχι, να πετύχει ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο. Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τη διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ο σύνδεσμος των βετεράνων αθλητών του Αιγάλεω Α.Ο., ενώ οι χιλιάδες φίλοι του συλλόγου αναμένεται να δημιουργήσουν μία εορταστική ατμόσφαιρα στους αγώνες που, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο. Καλή επιτυχία ΑΙΓΑΛΕΩ !!!

Στη φωτογραφία: Η ομάδα που κέρδισε το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής (τότε "Α' Κατηγορίας") της σεζόν 2000-2001.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...