Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Χρόνια πολλά, Τζώννυ !

Γενέθλια έχει, σήμερα, ο πρώην διεθνής οπισθοφύλακας Βαγγέλης Παραπραστανίτης, που έκανε μεγάλη καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γεννημένος στο Μουζάκι Καρδίτσας στις 20 Φεβρουαρίου του 1954, άρχισε τη μπάλα στον ομώνυμο ερασιτεχνικό σύλλογο. Ο "Τζώννυ", όπως ήθελε (και καθιέρωσε) να τον αποκαλούν οι φίλαθλοι, ξεκίνησε την (επαγγελματική) αγωνιστική του σταδιοδρομία από την ομάδα των Τρικάλων, όπου χρησιμοποιήθηκε σε όλες, σχεδόν, τις θέσεις της ενδεκάδας από το 1973 έως το 1980, οπότε μεταπήδησε στην Α.Ε.Κ. 
Εκεί ξεδίπλωσε το αναμφισβήτητο ταλέντο του και έπαιξε πλάγιος οπισθοφύλακας σε σύγχρονο ρόλο επιθετικού μπακ. Κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα και έπαιξε βασικός, έως ότου το Δεκέμβριο του 1984 αποκτήθηκε από το Αιγάλεω. Με το "Σίτι" αγωνίστηκε και στις τρεις Εθνικές κατηγορίες, αφήνοντας σπουδαία προσφορά, μέχρι και την περίοδο 1991-92, οπότε "κρέμασε τα παπούτσια του". Σήμερα είναι προπονητής σε ομάδες της Θεσσαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...