Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

«Έφυγε» ο Σταύρος Λιβανός


Θλίψη στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Αιγάλεω έφερε η είδηση του θανάτου του παλαιού τερματοφύλακα του συλλόγου, Σταύρου Λιβανού. Ο εκλιπών ήταν έως και χτες το τελευταίο εν ζωή μέλος των αδελφών Λιβανού (5 αγόρια, ένα κορίτσι) και είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας απ’ το 1947 έως το 1950 μαζί με το δίδυμο αδελφό του, «Σαρρή» (Αντώνη Λιβανό). Ο Σταύρος Λιβανός γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου του 1929 και είχε ασκήσει το σκληρό επάγγελμα του μεταφορέα, παράλληλα με την ενασχόλησή του στο ποδόσφαιρο (όπως και τρεις ακόμη από τους αδελφούς του), ενώ μετά τη λήξη της αθλητικής του σταδιοδρομίας εξακολούθησε να υπηρετεί το «Σίτι» σαν φροντιστής. Τα τελευταία έτη κατοικούσε στην Κορινθία, όπου και απεβίωσε χθες σε ηλικία 90 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στις 13:45 μ.μ. από το Γ΄ Νεκροταφείο Αθηνών (μικρή εκκλησία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...