Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Άνοδος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ ανδρών του "Σίτι"!

Στη Β΄ Εθνική κατηγορία ανήλθαν τόσο το ποδοσφαιρικό τμήμα, όσο και η ομάδα καλαθοσφαίρισης ανδρών του Αιγάλεω Α.Ο., ύστερα από τα αποτελέσματα της χθεσινής ημέρας.






Στο ποδόσφαιρο, η ομάδα του Θεόφιλου Καλύβα επικράτησε με σκορ 2-0 επί του Χαραυγιακού μέσα στην Ηλιούπολη και ολοκλήρωσε έτσι ιδανικά τη δεύτερη κατά σειρά σεζόν της στην ερασιτεχνική Γ΄ Εθνική (7ος όμιλος), κερδίζοντας άνετα τον τίτλο και μαζί την άνοδο στη Football League έπειτα από 11 ολόκληρα χρόνια.




Στο μπάσκετ, χθες διεξήχθη η 23η αγωνιστική και με τη νίκη του μέσα στην Καλαμάτα (77-57 επί της ομώνυμης ομάδας) το συγκρότημα του Μανώλη Ιμπραημάκη "κλείδωσε" την πρόκρισή του από τη Γ΄ Εθνική (Α'  όμιλος Νότου) για τη Β΄ Εθνική, αφού στις τρεις εναπομείνασες αναμετρήσεις δε χάνει τη θέση του μέσα στην πρώτη 2άδα (ανεβαίνουν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου). Έτσι η ομάδα επιστρέφει στο τρίτο τη τάξει εθνικό μας πρωτάθλημα ύστερα από 5ετή απουσία.



Τέλος, στο βόλεϊ γυναικών, τα κορίτσια της Αγγελικής Αντωνιάδου μετέχουν στη διαδικασία των Play Out με αντίπαλο τον Πανιώνιο, για μία θέση στην Pre League (Β'  Εθνική) της ερχόμενης χρονιάς. Μέχρι στιγμής το αποτέλεσμα είναι 1-1 και απομένει η τρίτη και τελευταία αναμέτρηση στο "Σταύρος Βενέτης", μεθαύριο Τετάρτη 17 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...