Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Σαν σήμερα: Έκλεισε ο γύρος στη Β΄ Εθνική

Την περίοδο 1960-61 το Αιγάλεω είχε αναδειχθεί, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πρωταθλητής Αθηνών (Ε.Π.Σ.Α.) και είχε, παράλληλα, κερδίσει το δικαίωμα να διεκδικήσει την άνοδο στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας, μέσω της συμμετοχής του σε προκριματικό όμιλο, τύπου Β΄ Εθνικής. Στις 5 Μαρτίου 1961 (ημέρα Κυριακή) ο πρώτος γύρος των υποχρεώσεών του είχε ολοκληρωθεί με μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη, που του έδινε το δικαίωμα να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η κατάσταση, όσον αφορά και τους τέσσερις ομίλους εκείνης της, άτυπης έστω, Β΄ Εθνικής, αποτυπώνεται στο ακόλουθο δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος", στο φύλλο της Δευτέρας, 6 Μαρτίου (σαν σήμερα) του 1961.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από τη Μαρινέλλα στη Μαρίνα!

Μαρίνα Σάττι (in.gr) Η Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision (1974 – 2024). ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Ολοκληρώθηκ...