Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Απίστευτο ρεκόρ του μπασκετικού "Σίτι" !!!


Με τη χθεσινή του επιτυχία μέσα στην Ακράτα (95 - 85), το τμήμα καλαθοσφαίρισης ανδρών του Αιγάλεω Α.Ο. συμπλήρωσε αισίως 50 συνεχόμενες νίκες μέσα στον αγωνιστικό χώρο (είχε πάρει στα "χαρτιά" κι έναν αγώνα Κυπέλλου Ε.Σ.Κ.Α., κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν) και δίκαια οι άνθρωποί του, όπως φυσικά και ο πιστός φίλαθλος κόσμος του, πανηγυρίζουν την αήττητη πορεία της τελευταίας διετίας, ένα απίστευτο ρεκόρ που, όμοιό του, δεν έχει ξαναζήσει ο σύλλογος!



Το Αιγάλεω, πιο συγκεκριμένα, ηττήθηκε για τελευταία φορά στις 5 Μαΐου του 2017 από τη Νέα Ιωνία εκτός έδρας, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας Ε.Σ.Κ.Α., χάνοντας, παράλληλα το δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των Πλέι - Οφ για άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Πέρασαν από τότε, ακριβώς 22 μήνες και το 'Σίτι' κατάφερε, την επόμενη χρονιά (2017-18) να πετύχει το "νταμπλ" τίτλων (Πρωτάθλημα - Κύπελλο Ε.Σ.Κ.Α.) με συγκομιδή 26 + 4 = 30 νικών, σε ισάριθμους, επίσημους αγώνες. Αν προσθέσουμε και τους φετινούς 20 (18 για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και 2 για το Κύπελλο Ε.Σ.Κ.Α.) τότε φτάνουμε στο "μαγικό" νούμερο των 50 νικών.


  • Το "Αθλόμετρο" παρακολουθεί στενά όλα τα επιτεύγματα της ομάδας και θα σας ενημερώνει για κάθε τι νεώτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...