Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Επιστρέψαμε και σας περιμένουμε!

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Αθλητική Φωνή"
της Δευτέρας, 2 Μαρτίου 1981

Η «ρετρό» στήλη μας που αθλομετρά τα κατορθώματα του παρελθόντος σε ποδόσφαιρο & μπάσκετ είναι και πάλι κοντά σας, μετά από παράκληση πολλών φίλων. Έτσι λοιπόν, σήμερα σας παρουσιάζουμε συνοπτικά την αγωνιστική κίνηση σε Ελλάδα και εξωτερικό για το Σαββατοκύριακο 28 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου 1981, όπως αποτυπώθηκε χάρις στα  δημοσιεύματα της ιστορικής εφημερίδας «Αθλητική Φωνή» στο φύλλο της Δευτέρας 2 Μαρτίου.


Στο 2ο Επαγγελματικό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ο Άρης Θεσσαλονίκης εξακολουθεί να καταδιώκει με αξιώσεις τον πρωταθλητή και πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ στη Β΄ Εθνική έχουμε μονομαχία Ρόδου – Αιγάλεω (στο Νότιο Όμιλο) και απόλυτη κυριαρχία του Ηρακλή στο Βορρά.

Η στατιστική κάρτας της αγωνιστικής
για Α΄ και  Β΄ Εθνική

Σκληρές συγκρούσεις σημειώνονται στους ομίλους του Εθνικού Ερασιτεχνικού (η Δραπετσώνα επέστρεψε με φρικτά παράπονα από την Κρήτη, μετά την εκεί ήττα της στο ντέρμπι κορυφής από τον Α.Ο. Χανίων), ενώ η Ίπσουϊτς Τάουν δείχνει ασυγκράτητη στην Αγγλία και το Αμβούργο αποκλείεται από το Κύπελλο Δυτικής Γερμανίας.

Αναλυτική βαθμολογία όλων των κατηγοριών

Τέλος, ο «γηραιός» κάνει την έκπληξη στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α΄ Εθνικής νικώντας τον Άρη στην παράταση, μέσα σε ένα κατάμεστο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο».
Αυτά και άλλα πολλά, μπορείτε να απολαύσετε με την ησυχία σας, στις εικόνες που ακολουθούν.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...