Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Χρόνια πολλά, "Τζώνυ" !

Σήμερα έχει τα γενέθλιά του, κλείνοντας 65 χρόνια ζωής, ο παλαίμαχος διεθνής οπισθοφύλακας του Α.Ο. Τρικάλων, της Α.Ε.Κ. και του Αιγάλεω Α.Ο., Βαγγέλης Παραπραστανίτης, ευρύτερα γνωστός στο φίλαθλο κόσμο σαν "Τζώνυ", που ήταν το αγαπημένο του προσωνύμιο. Γεννημένος στις 20 Φεβρουαρίου του 1954 στη Θεσσαλία, πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στο Μουζάκι Καρδίτσας, από όπου μεταπήδησε στα Τρίκαλα το 1973. Ακολούθησε η "Ένωση" το 1980 και το Αιγάλεω (Δεκέμβριος 1984) με τα χρώματα του οποίου αγωνίσθηκε έως και την περίοδο 1991-92, σε Α΄,  Β'  και Γ'   Εθνική κατηγορία. Αργότερα ασχολήθηκε με την προπονητική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...