Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Όλοι μαζί για τον Κωνσταντίνο!

Εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει η τιτάνια προσπάθεια της οικογένειας και του ίδιου του Αιγαλιώτη μαθητή Κωνσταντίνου, ο οποίος, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε, αγωνίζεται για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του. Αποδείχθηκε περίτρανα όμως πως και η τοπική κοινωνία της πόλης μας δεν τον ξεχνά και πάντα ανταποκρίνεται στην ανάγκη που υπάρχει για την ενίσχυσή του. Αυτό έγινε και το Σάββατο, καθώς, μετά από πρωτοβουλία της διοίκησης του Διαγόρα Δρυοπιδέων (και με τη συμπαράσταση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Αιγάλεω) όλα τα έσοδα από τις εισπράξεις του εντός έδρας αγώνα της ομάδας καλαθοσφαίρισης ανδρών με την Α.Ε. Ψυχικού για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας ανδρών που έγινε στο κλειστό "Σταύρος Βενέτης" προσφέρθηκαν στους συγγενείς του παιδιού, ως οικονομική αρωγή ενόψει της νέας επέμβασης στην οποία θα υποβληθεί ο μαθητής, στο εξωτερικό.



Πέραν των φιλάθλων που παραβρέθηκαν στον αγώνα, πλήθος κόσμου, οικογενειάρχες με τα παιδιά τους γέμισαν ασφυκτικά τις εξέδρες του γυμναστηρίου, και το αποτέλεσμα δικαιώνει όσους πιστεύουν στον άνθρωπο, στην αλληλεγγύη και στην αγάπη που εκδηλώνει ο καθένας μας, για όσους πραγματικά χρειάζονται τη βοήθεια, τη συμπαράσταση και τον καλό μας λόγο. Ας μην ξεχνάμε πως εκεί έξω, υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που, σηκώνοντας ο καθένας το μικρό του Σταυρό σε αυτή τη ζωή, περιμένουν από όσους από εμάς έχουμε τη δυνατότητα, να τους συν τρέξουμε.

* Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Βιργινία Γεωργοπάνου για την ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...