Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Χρόνια πολλά Δημήτρη Κλη!

Ο Δημήτρης Κλης (1984)
Γεννημένος στις 22 Νοεμβρίου του 1960, ο Δημήτρης Κλης υπήρξε ένας από τους ικανότερους ακραίους επιθετικούς παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Ο Κλης αγωνιζόταν ως δεξιός εξτρέμ, ξεκινώντας την καριέρα του στα τέλη της δεκαετίας του '70 από τα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού Α.Ο. Έπαιξε επίσης, ως "δανεικός" στον Απόλλωνα Αθηνών και στη Δόξα Δράμας, ενώ τον Δεκέμβριο του 1983 παραχωρήθηκε από τη διοίκηση των "πρασίνων", μαζί με το Λάκη Σημαιοφορίδη, στο Αιγάλεω. Με το "Σίτι" έπαιξε, σε Α΄ και Β΄ Εθνική, έως και το καλοκαίρι του 1987. Ακολούθως βρέθηκε σε χαμηλότερες κατηγορίες, με τα χρώματα του Αχαρναϊκού και του Πανηλειακού.



Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα Νέων. Και οι δύο του γιοι, ο Βασίλης και ο Κωνσταντίνος, έχουν φορέσει τη φανέλα του Αιγάλεω.

Παράλληλα με το ποδόσφαιρο, εργάσθηκε ως τραπεζικός υπάλληλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...