Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Νίκησαν ποδόσφαιρο και μπάσκετ, επεισόδια στο "Σταύρος Βενέτης"

Τα επεισόδια που ακολούθησαν ακριβώς με τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης στο Κλειστό "Σταύρος Βενέτης", όταν οι... "γνωστοί-άγνωστοι" εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν εναντίον της αποστολής των φιλοξενούμενων, αμαυρώνουν και φυσικά βάζουν σε δεύτερη μοίρα τη νίκη της ομάδας μπάσκετ ανδρών του "Σίτι" επί της Ακράτας με σκορ 78-72, για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Όσο οι υγιείς φίλαθλοι -αλλά και η διοίκηση του συλλόγου- ανέχονται αυτές τις απαράδεκτες και αντιαθλητικές συμπεριφορές, τόσο αυτοί οι κακοί οπαδοί θα εκτρέπονται σε βιαιότητες, πιστεύοντας πως έτσι βοηθούν την ομάδα. Όχι μόνο δεν τη βοηθούν, αλλά αντίθετα τη δυσφημίζουν και της προκαλούν πολλά προβλήματα, με ενδεχόμενες τιμωρίες κλπ. Είναι ένα "έργο" που το έχουμε ξαναδεί, πολλάκις στο παρελθόν. Κρίμα για την αήττητη, μέχρις στιγμής, πορεία του Τμήματος.

Φωτό από κινητό τηλέφωνο, που δημοσιεύεται σήμερα, σε πολλά μπασκετικά site.





Νέα νίκη, παίρνοντας μάλιστα "ρεβάνς" για την πρόσφατη ήττα του στο Κύπελλο, πέτυχε χθες το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αιγάλεω Α.Ο. επί της Καλλιθέας στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης", με σκορ 1-0, για την 7η αγωνιστική, στον 7ο Όμιλο της (ερασιτεχνικής) Γ΄ Εθνικής. Το πολύτιμο γκολ πέτυχε ο Φαρινόλα στο 66ο λεπτό. Η ομάδα τώρα έφτασε στους 19 βαθμούς, με 6 νίκες και μία ισοπαλία, είναι πάντα πρωτοπόρος και αήττητη, στοχεύοντας ξεκάθαρα στον τίτλο και την επιστροφή στη Β΄ Εθνική (Footbal League).

Ο Βέρμπης (νο 9) σε προσπάθειά του
(Πηγή:Fws.gr)

Εντυπωσιακό στιγμιότυπο από το προχθεσινό παιχνίδι ΑΕΚ-Αιγάλεω
(Πηγή: Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης)

Αντίθετα, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου ηττήθηκε το Σάββατο εκτός έδρας από το αντίστοιχο συγκρότημα της Α.Ε.Κ. στο Κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας με 3-0 σετ, ύστερα από κακή εμφάνιση.


Δεν πειράζει κορίτσια, ψηλά τα κεφάλια και συνεχίζουμε 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...