Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Με παλιούς γνώριμους κληρώθηκε το «Σίτι»

Στιγμιότυπο από την "πρώτη" της ομάδας
(Φωτό: Εφημερίδα "Αιγάλεω - Η Πόλη μας")
(γράφει ο Νίκος Δημ. Νικολαΐδης)


Πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της Ε.Π.Ο. ο καταρτισμός των ομίλων για το νέο πρωτάθλημα της (ερασιτεχνικής) Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, του οποίου η κλήρωση ορίσθηκε για τις 12 τρέχοντος και η έναρξη για την Κυριακή 30 ΣεπτεμβρίουΣτον 7ο όμιλο της διοργάνωσης τοποθετήθηκαν συνολικά 12 ομάδες από την Αθήνα, την Εύβοια, την Κορινθία, τις Κυκλάδες και τη Μυτιλήνη. Το Αιγάλεω θα ριχθεί στη μάχη του πρωταθλήματος, έχοντας να αντιμετωπίσει αρκετούς ισχυρούς αντιπάλους, με πολλούς εκ των οποίων έχει αναμετρηθεί ξανά στο παρελθόν. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τιτίνα Πανταζή: Η πρώτη εκλεγμένη Ελληνίδα Ευρωβουλευτής.

Η Τιτίνα Πανταζή με τον Ανδρέα (πηγή ΤΑ ΝΕΑ) ( Γράφει ο Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης )  Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει για τη διενέργεια των...