Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Η κλήρωση του Αιγάλεω (ποδόσφαιρο)


Αιγάλεω Α.Ο. 2018-19
(Πηγή: Εφημερίδα "Αιγάλεω - Η Πόλη μας")
Πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της Ε.Π.Ο. η κλήρωση των ομίλων για το νέο πρωτάθλημα της (ερασιτεχνικής) Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, που αρχίζει την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.
Στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης περιλαμβάνονται συνολικά 12 ομάδες από την Αθήνα, την Εύβοια, την Κορινθία, τις Κυκλάδες και τη Μυτιλήνη


Το Αιγάλεω θα ριχθεί στη μάχη του πρωταθλήματος έχοντας να αντιμετωπίσει αρκετούς ισχυρούς αντιπάλους, με πολλούς εκ των οποίων έχει αναμετρηθεί ξανά στο παρελθόν. 

Συγκεκριμένα θα βρει μπροστά του την Καλλιθέα (με την οποία έχει παίξει και στις τρεις εθνικές κατηγορίες, ενώ η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ήταν την περίοδο 2007-08 για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής), τον Ηλυσιακό (αντίπαλός του σε Β’, Γ’ και Δ΄ Εθνική), τον Α.Ο. Χαλκίδας (τον έχει παίξει αντίπαλο σε Α΄, Β’ και Γ’  Εθνική, με τελευταία φορά την περίοδο 1994-95), την Κόρινθο (αντίπαλό του σε Β΄και Γ΄ Εθνική, με πιο πρόσφατη χρονιά τη σεζόν 2008-09), το Χαραυγιακό (με τον οποίο είχε παίξει και πρόσφατα στην Α΄ Αθήνας, ενώ για πρώτη φορά τον αντιμετώπισε την περίοδο 1986-87 στη Β΄ Εθνική)  και τον Αιολικό Μυτιλήνης (παλαιότερα αντιμέτωπός του στη Β΄και τη Γ΄ Εθνική, ενώ τη σεζόν 2012-13 έπαιξαν στο πλαίσιο ομίλου της Δ΄ Εθνικής). 

Κι ακόμη τον Άγιο Ιερόθεο (όπως και πέρσι) και τους Αγίους Αναργύρους (πρόπερσι πάλι μαζί στην Α΄ Αθήνας). Αντίθετα, για πρώτη φορά στα χρονικά το Αιγάλεω θα συγκρουσθεί εντός αγωνιστικού χώρου με τις ομάδες του Απόλλωνα Ερέτριας, του Πανθηραϊκού και με τη Θύελλα Καμαρίου Σαντορίνης.
·        
Η κλήρωση (οι ρεβάνς στο β΄γύρο αντίστροφα):
  • Θύελλα Καμαρίου (εκτός)
  • Απόλλωνα Ερέτριας (εντός)
  • Αγίους Αναργύρους (εκτός)
  • Πανθηραϊκό (εντός)
  • Χαλκίδα (εκτός)
  • Αιολικό (εκτός)
  • Καλλιθέα (εντός)
  • Κόρινθο (εκτός)
  • Άγιο Ιερόθεο (εντός)
  • Ηλυσιακό (εκτός)
  • Χαραυγιακό (εντός)

Από τη σειρά των αγώνων γίνεται αντιληπτό πως πολλά θα κριθούν μεταξύ των αγωνιστικών 5η – 8η, όταν η ομάδα δίνει συνεχόμενα παιχνίδια με κατά τεκμήριο, αντιπάλους που είναι στην ίδια κατηγορία δυναμικότητας. Φυσικά το Αιγάλεω είναι «υποχρεωμένο» βάσει της ιστορίας του αλλά και των μεγάλων προσδοκιών διοίκησης και φιλάθλου κόσμου, να πρωταγωνιστεί πάντα, ανεξάρτητα που και με ποιον αντίπαλο αγωνίζεται.

Ξεκινούν και οι παλαίμαχοι.

Ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα των πρώτων φιλικών αναμετρήσεων του συνδέσμου των παλαιμάχων του συλλόγου. Τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ. στο «ΔΑΚ Αιγάλεω» θα παίξουν με τον Ατρόμητο Περιστερίου, ενώ στις 8 Οκτωβρίου θα φιλοξενήσουν στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» τον Παναθηναϊκό. Το συγκεκριμένο παιχνίδι, του οποίου η ώρα έναρξης δεν έχει ακόμη καθορισθεί, γίνεται για την ενίσχυση του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Αιγάλεω, Θωμά (Μάκη) Γκουντή.

Ο σύνδεσμος ενημερώνει ακόμη ότι εντός των επομένων 2 μηνών θα πραγματοποιήσει αρχαιρεσίες για το νέο Δ.Σ. της διετίας 2019-2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...