Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Δόξα Δράμας - Αιγάλεω 2 - 1 (4 Σεπτεμβρίου 1983)

Στιγμιότυπο από τον αγώνα της Δράμας
Στις 4 Σεπτεμβρίου του 1983 το Αιγάλεω έδωσε τον πρώτο αγώνα της ιστορίας του στο Επαγγελματικό Πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας. Αντίπαλος του "Σίτι" στην "πρεμιέρα" της 5ου Επαγγελματικής διοργάνωσης της Εθνικής Κατηγορίας ήταν η πολύ πιο έμπειρη και ισχυρή στην έδρα της, ομάδα της Δόξας Δράμας που επικράτησε στον αγώνα με σκορ 2 - 1.Χαρακτηριστικό είναι ότι τα δύο από τα τρία τέρματα της αναμέτρησης σημειώθηκαν με αυτογκόλ. Συγκεκριμένα σε βάρος των ομάδων τους σκόραραν τόσο ο Ηλίας Συνοδινός του Αιγάλεω, όσο και ο Γιάννης Τσεβρεντζής των "Μαυραετών" ύστερα από λανθασμένη συνεννόηση με τον τερματοφύλακα Σταύρο Γκατζηλάκη. Το γκολ της νίκης για το Δραμινό συγκρότημα πέτυχε  ο Σέρβος επιθετικός Σλόμπονταν Βουτσέκοβιτς.

  • Ο προπονητής του Αιγάλεω Γιάννης Ματζουράκης είχε χρησιμοποιήσει τους  Αλαφογιάννη, Δαμιανίδη, Ούτσικα, Συνοδινό, Στ. Παπαθεοδώρου, Μαύρο, Βάγγη, Πηγαδίτη, Εμμανουήλ, Αθανασιάδη, Μπεκιάρη, Δημ. Πιστόλη και Μανδραφλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντίο, Αλέκο Κοτσάκη

Ο Αλέκος Κοτσάκης με τον κουνιάδο του και πρόεδρο του Αιγάλεω, Γιάννη Παλτόγλου στο "Ι.Λ.Ο.Α" (14-6-2017) Πίσω διακρίνονται οι αεί...