Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Δόξα Δράμας - Αιγάλεω 2 - 1 (4 Σεπτεμβρίου 1983)

Στιγμιότυπο από τον αγώνα της Δράμας
Στις 4 Σεπτεμβρίου του 1983 το Αιγάλεω έδωσε τον πρώτο αγώνα της ιστορίας του στο Επαγγελματικό Πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας. Αντίπαλος του "Σίτι" στην "πρεμιέρα" της 5ου Επαγγελματικής διοργάνωσης της Εθνικής Κατηγορίας ήταν η πολύ πιο έμπειρη και ισχυρή στην έδρα της, ομάδα της Δόξας Δράμας που επικράτησε στον αγώνα με σκορ 2 - 1.



Χαρακτηριστικό είναι ότι τα δύο από τα τρία τέρματα της αναμέτρησης σημειώθηκαν με αυτογκόλ. Συγκεκριμένα σε βάρος των ομάδων τους σκόραραν τόσο ο Ηλίας Συνοδινός του Αιγάλεω, όσο και ο Γιάννης Τσεβρεντζής των "Μαυραετών" ύστερα από λανθασμένη συνεννόηση με τον τερματοφύλακα Σταύρο Γκατζηλάκη. Το γκολ της νίκης για το Δραμινό συγκρότημα πέτυχε  ο Σέρβος επιθετικός Σλόμπονταν Βουτσέκοβιτς.

  • Ο προπονητής του Αιγάλεω Γιάννης Ματζουράκης είχε χρησιμοποιήσει τους  Αλαφογιάννη, Δαμιανίδη, Ούτσικα, Συνοδινό, Στ. Παπαθεοδώρου, Μαύρο, Βάγγη, Πηγαδίτη, Εμμανουήλ, Αθανασιάδη, Μπεκιάρη, Δημ. Πιστόλη και Μανδραφλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...