Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Χρόνια πολλά Φράγκο !!!

Στις 18 Μαΐου του 1948 γεννήθηκε στην Αθήνα (περιοχή Ακαδημίας Πλάτωνος) ο Κύθνιος ("Θερμιώτης") στην καταγωγή Φραγκίσκος Μαρτίνος, ένας από τους πιο πιστούς ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του Αιγάλεω Α.Ο. Αγωνιζόταν ως αμυντικός μέσος, ενώ ξεκίνησε τον αθλητισμό από τον Πλάτωνα Αθήνας, από όπου τον απέκτησε το "Σίτι"το καλοκαίρι του 1971. Πήρε μέρος με το Αιγάλεω (για τα επόμενα 11 έτη) σε 303 επίσημους αγώνες πρωταθλημάτων της Α΄ και Β΄ Εθνικής κατηγορίας (σκοράροντας 5 φορές) επίδοση που τον κατατάσσει στην 3η θέση της σχετικής επετηρίδας (των πιο "πιστών" ποδοσφαιριστών του Αιγάλεω) όλων των εποχών. Έπαιξε επίσης στον Περαμαϊκό σε Γ΄ και Δ΄ Εθνική.



Στις 18 Μαΐου του 1975 και για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής κατηγορίας είχαμε Αιγάλεω - Λάρισα 4-1, χάρις σε τέρματα του Μιχάλη Κωνσταντίνου (3) και του Βαγγέλη Τρουμπούκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...