Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Υπέροχος αγώνας παλαιμάχων στο «Δ.Α.Κ. Αιγάλεω»!


ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π. – Βετεράνοι Περάματος 3 – 1

(γράφει ο Νίκος Δημ. Νικολαΐδης)


Στιγμές του παρελθόντος αναβίωσαν και πάλι χθες στο «Δ.Α.Κ. Αιγάλεω Εύα Χριστοδούλου» κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα βετεράνων μεταξύ της ομάδας του «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.» (Αιγάλεω Α.Ο.) και της αντίστοιχης των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Περάματος. Η αναμέτρηση, της οποίας η διάρκεια καθορίσθηκε σε δυο 35-λεπτα από το διαιτητή Ευάγγελο Ψυκάκο (ενώ ιατρός αγώνα ήταν η Τάνια Αρμάου) χαρακτηρίσθηκε από υψηλή αγωνιστική ποιότητα, σταθερό ρυθμό και πλούσιες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Τελικά τη νίκη πήραν οι γηπεδούχοι με σκορ 3-1, καθώς στο α’ μέρος, όταν και εμφανίσθηκαν σαφώς ανώτεροι, προηγήθηκαν με 3-0. Τουναντίον, στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν τις εντυπώσεις χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες και αν δεν ήταν ο Κώστας Βαμβακούσης κάτω από τα γκολπόστ του «Σίτι» σίγουρα θα μιλούσαμε για διαφορετικό σκορ. 



Με τους «κυανόλευκους» αγωνίσθηκε για πρώτη φορά ο κεντρικός επιθετικός Θωμάς Μακρής, ο οποίος μάλιστα σημείωσε και δυο γκολ, το πρώτο στο 19ο λεπτό από «άσιστ» του Κώστα Ζαμπέτα και το δεύτερο στο 30’. Ενδιάμεσα, ο επανεμφανισθείς Τάσος Τσιάκας είχε πετύχει το τρίτο τέρμα της ομάδας του, ενώ στο ξεκίνημα του αγώνα (10’) μια έξοχη κεφαλιά του Μακρή χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Περαμαϊκού. Με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Τσόμη στο 18ο λεπτό του β΄ημιχρόνου το σκορ πήρε τις οριστικές του διαστάσεις, αφού -παρά τις έντονες προσπάθειες των Πειραιωτών που εκδηλώθηκαν σε αυτό το διάστημα- δεν άλλαξε έως τη λήξη.



Οι συνθέσεις:



«ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π. Αιγάλεω Α.Ο.» (προπονητής Ηλίας Συνοδινός) : Βαμβακούσης, Νταγκίνης, Μπρέχας, Συνοδινός, Τσιάκας, Γεωργακόπουλος, Ζαμπέτας, Τσιαμπουρής, Μακρής, Κελεσίδης, Βαζιουράκης (Πλασκασοβίτης, Υψηλάντης, Σπ. Κολοκοτρώνης, Τοπάλης, Σάμιος, Σίνος).


Βετεράνοι Περάματος (πρόεδρος-προπονητής Στέφανος Φούσκας): Τσαγγάρης, Καρατζάκης, Αναστασίου, Λαμπρινίδης, Βαρούτης, Αντωνίου, Σταύρος Μπάκας (Φούσκας), Μπαρέλης, Μιχαλάτος, Νικολούδης, Τσόμης (Γιαβρής, Παπαστεφάνου, Κούζηλος, Χατζηάννου, Ναξάκης) ενώ το «παρών» έδωσε και ο τραυματίας Σπαρής.


·         
Από πλευράς Αιγάλεω παρέστησαν, δίχως να αγωνιστούν, οι βετεράνοι Τάκης Μαρκόπουλος, Αθανάσιος Κιούρκος, Παντελής Τζανουδάκης, Θ. Χούλης, ο προπονητής Χρήστος Καλογήρου, ο τραυματίας Θοδωρής Κολοκοτρώνης, ο Σπύρος Τσίλης και ο φίλαθλος Δημήτρης Παναγόπουλος.


Το «ευχαριστώ» του Κωνσταντίνου Σίνου.

Ο νεαρός Κωνσταντίνος Σίνος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους βετεράνους άσους του Αιγάλεω για την ευκαιρία και τη μεγάλη χαρά που του προσφέρουν εδώ και 6 χρόνια, ώστε να αγωνίζεται μαζί τους.

Χρήστος Καλογήρου - Στέφανος Φούσκας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...