Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

«Φίλος με τον Κωνσταντίνο»


Ο δωδεκάχρονος Κωνσταντίνος από το Αιγάλεω εξ αιτίας ενός ατυχήματος στο σπίτι, σε μικρότερη ηλικία, χρειάστηκε περίπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις στο χέρι για να μπορέσει να κρατηθεί στη ζωή. Στην παρούσα φάση ο Κωνσταντίνος έχει πάνω από 70% αναπηρία στο χέρι και χρειάζεται μια πολύπλοκη επέμβαση. Παράλληλα επειδή άλλαξε σχολικό περιβάλλον (από δημοτικό σε Γυμνάσιο) χρειάζεται ενθάρρυνση. 


Για το λόγο αυτό οργανώνουμε μια δωρεάν παράσταση και καλούμε μαθητές και γονείς από όλα τα σχολεία της δυτικής Αθήνας, καθώς και ευαισθητοποιημένους πολίτες και φορείς να γίνουν φίλοι με τον Κωνσταντίνο.

Ο Σύλλογος για το παιδί "Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ"  με συνδιοργανωτή τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου  Αιγάλεω και Υποστηρικτή τον "ΑΙΓΑΛΕΩ  Αθλητικό Όμιλο", θα παρουσιάσουν στα κινηματοθέατρα Ρ. Βλαχοπούλου Λ. Κωσταντάρας μια «Super Παράσταση - (συμ)παράσταση Αγάπης»   την Κυριακή 1 Απριλίου 2018 στις 11 το πρωί για να γίνουμε όλοι «φίλοι με τον Κωνσταντίνο».

Ο Κωνσταντίνος σας περιμένει – Κι εμείς θα είμαστε εκεί.

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

 (Συμ)παράσταση Αγάπης - Φίλος με τον Κωνσταντίνο

ΤΟΠΟΣ: Κινηματοθέατρα Ρ. Βλαχοπούλου Λ. Κωσταντάρας
ΟΔΟΣ: Κουντουριώτου 40  ΑΙΓΑΛΕΩ (358 βήματα μακριά από τη στάση Μετρο ΑΙΓΑΛΕΩ)
ΗΜΕΡΑ: Κυριακή 1 Απριλίου 2018
ΩΡΑ: 11 το πρωί

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το Δ.Σ του Συλλόγου

Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο άθλος των νέων του «ματωμένου» Νοέμβρη.

  Η εξέγερση του Νοεμβρίου του ’73 συσπείρωσε το λαό, αφύπνισε πολλές συνειδήσεις που έως τότε αποδέχονταν τη δικτατορία ή είχαν συμβιβαστεί...