Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Σαν σήμερα, 11 Μαρτίου

Αιγάλεω 1983-84: Πρώτος άνω δεξιά ο Κ. Μαγκουνής
1959: Γεννιέται ο Κώστας Μαγκουνής, διεθνής μπασκετμπολίστας (φόργουορντ με ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα) της ομάδας του Αιγάλεω Α.Ο., μια από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία του τμήματος. Οι δυο γυιοί του Σπύρος και Νίκος ασχολήθηκαν επίσης με το άθλημα, ο πρώτος ως αθλητής κι ο δεύτερος σαν διαιτητής καλαθόσφαιρας. Ο πατέρας του, Νίκος Μαγκουνής υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Αιγάλεω Α.Ο.



1966: Έρχεται στον κόσμο ο Βέλγος διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Στεφάν Ντεμόλ, που οδήγησε την ομάδα του Αιγάλεω σε ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ για πρώτη φορά στα χρονικά (2004).

1970: Ο πρώτος επίσημος διεθνής αγώνας του Αιγάλεω Α.Ο. για το θεσμό του "Βαλκανικού Κυπέλλου" ποδοσφαίρου. Υποδέχθηκε στο δημοτικό στάδιο τη Βουλγαρική Beroe Stara Zagora, από την οποία ηττήθηκε με 2-0.

1973: Από το δήμαρχο της πόλης Ορφέα Τζανετόπουλο εγκαινιάζεται το "Εθνικό Γυμναστήριο Αιγάλεω" (σήμερα "Σταύρος Βενέτης")


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...