Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

«Πλημμύρα» τερμάτων στο "ΔΑΚ Αιγάλεω"

(Γράφει ο Νίκος Δημ. Νικολαΐδης)


Πλούσιο θέαμα αλλά και «χορταστικό» σκορ πρόσφεραν στους θεατές οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.») και του Απόλλωνα Σμύρνης χθες το βράδυ στο Δ.Α.Κ. Αιγάλεω «Εύα Χριστοδούλου», όπου συναντήθηκαν για έναν φιλικό αγώνα συνολικής διάρκειας 70 λεπτών (ο διαιτητής Ευάγγελος Ψυκάκος κράτησε δυο ημίχρονα των 35’, ενώ χρέη ιατρού αγώνα είχε η Τάνια Αρμάου).


Νικητές με διαφορά «βραχείας κεφαλής» αναδείχθηκαν οι φιλοξενούμενοι με σκορ 5-4, παρότι στο α’ μέρος προηγήθηκαν με 3-0 και στο ξεκίνημα της επανάληψης με 4-1. Εντυπωσιακός κάτω από τα δοκάρια της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» υπήρξε ο αρχηγός Πέτρος Μπόντζος, ο οποίος με την πείρα του αποσόβησε αρκετές δύσκολες καταστάσεις για την ομάδα του.

Το «παρών» έδωσαν δίχως να πάρουν μέρος στην αναμέτρηση, από πλευράς Αιγάλεω οι βετεράνοι Μπάμπης Σταυρόπουλος, Τάκης Μαρκόπουλος, Αθανάσιος Κιούρκος, Απόστολος Γαβαλάς, Γιώργος Χατζηπολυχρόνης, Κώστας Λαλιώτης, Δημήτρης Παπαϊωάννου («παπί»), Μίλτος Παπαδόπουλος, ο προπονητής Χρήστος Καλογήρου και ο φίλαθλος Σάκης Γεωργακάκης. Από τον Απόλλωνα στο στάδιο βρέθηκαν οι Μάριος Σκούρας, Γιώργος Ξανθόπουλος (που δεν αγωνίσθηκαν λόγω ελαφρών τραυμάτων) και ο βετεράνος άσος της ομάδας Νίκος Σιμιγδαλάς.

«Τοπ-σκόρερ» του αγώνα αναδείχθηκαν οι Κλινάκης (3 γκολ), Γρηγόρης Ροπόκης (2) και Σίνος (επίσης 2 γκολ, το ένα εκ των οποίων με πέναλτι), ενώ τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι Κελεσίδης (1-3) και Θοδωρής Κολοκοτρώνης (3-5). Να σημειωθεί ότι ο Μπόντζος απέκρουσε πέναλτι του Δημ. Τσιαμπουρή στο πρώτο ημίχρονο, ενώ σουτ στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κώστα Βαμβακούση είχε ο Τόλης Πικουλίδης.

Αιγάλεω: Βαμβακούσης, Βασιλειάδης, Μπρέχας, Συνοδινός, Κελεσίδης, Κατσικογιάννης, Κολοκοτρώνης, Βαζιουράκης, Δημητρίου, Γεωργακόπουλος, Τσιαμπουρής (Νταγκίνης, Πλασκασοβίτης, Υψηλάντης, Τοπάλης, Γ. Σάμιος, Σίνος).

Απόλλων: Μπόντζος, Μπάκας, Βαλλίδης, Εμμανουήλ, Κόκκινος, Μήτσης, Κλινάκης, Πικουλίδης, Βασ. Ζουμπατόπουλος, Ροπόκης, Λέλος (Μασούρης).

  • Μετά το ματς, οι παλαίμαχοι του «Σίτι» έκοψαν την πίτα του σε κατάστημα του αντιπροέδρου του Αιγάλεω Α.Ο. Αντώνη Τιρτιράκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...