Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Πλησίασε την κορυφή το "Σίτι"!

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη (τη 2η φέτος μετά την επιτυχία στο 'Ζηρίνειο') σημείωσε χθες το Αιγάλεω με σκορ 1 - 0 στο γήπεδο της Κάντανου Χανίων επί του Α.Ο. Παλαιοχώρας στο κλείσιμο του πρώτου γύρου (11η αγωνιστική) για τον 8ο όμιλο της ερασιτεχνικής Γ΄ Εθνικής, πλησιάζοντας πλέον τον πρωτοπόρο Ηρόδοτο (που χθες είχε "ρεπό") στους 2 βαθμούς (19 έναντι 21).



Με νέο προπονητή το Γιώργο Αρχοντάκη και έχοντας στη σύνθεσή της αρχικής ενδεκάδας τους νεομετεγγραφέντες Δουκάκη, Πατσατζόγλου και στο β΄ ημίχρονο τον Παπασάββα (που πέρασε ως αλλαγή) το "Σίτι" αιφνιδίασε τον αντίπαλό του και πήρε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς χάρις σε ένα γκολ του Βέρμπη (3'). Σε μία εβδομάδα η ομάδα της πόλης μας θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο 'Σφαγείων' το Φωστήρα, για την 'πρεμιέρα' των αναμετρήσεων του β' γύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...