Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Ισόπαλοι (2-2) οι βετεράνοι Αιγάλεω και Αιδηψού.

  • Φωτό: Γιάννης Περράκης.
(Γράφει ο Νίκος Δημ. Νικολαΐδης)

Μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις  (2 – 2) οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω («ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.») και της Αιδηψού κατά το μεταξύ τους φιλικό αγώνα στο «Δ.Α.Κ. Αιγάλεω ‘Εύα Χριστοδούλου’», τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου. Και τα τέσσερα τέρματα σημειώθηκαν κατά το δεύτερο ημίχρονο, με σκόρερ τους Γεωργακόπουλο, Βαζιουράκη (Αιγάλεω), Αναγνώστου, Αθανασίου (Αιδηψού). Οι αντίπαλοι έπαιξαν ως εξής:


Αιγάλεω: Μπέλας, Βασιλειάδης, Μπρέχας, Συνοδινός, Κελεσίδης, Κατσικογιάννης (αρχηγός), Δημητρίου Π., Βαζιουράκης, Τζανουδάκης, Τσιαμπουρής, Γεωργακόπουλος (Σάμιος).

Αιδηψός: Μανδρουκάκης, Χρυσομάλλης, Μαρούδης, Σιάνος, Νίτσογλου, Αναγνώστου (αρχηγός), Μάργαρης, Αθανασίου, Δημητρίου Γ., Χασανδρινός, Διαμαντής Γ. (Φαράντος, Διαμαντής Π., Καλούδης, Σουπιάδης, Γεροδήμος, Κουρούνης).

Το «παρών», δίχως να αγωνισθούν, έδωσαν οι Νταγκίνης, Τοπάλης, Μαρκόπουλος και Καλογήρου.  
Διαιτήτευσε με επιτυχία ο Ευάγγελος Ψυκάκος.

Μετά τον αγώνα, οι βετεράνοι του «Σίτι» δεξιώθηκαν τους φιλοξενούμενους στο κατάστημα του αντιπροέδρου του Αιγάλεω Α.Ο. Αντώνη Τιρτιράκη, ανταποδίδοντας ανάλογη εκδήλωση των συναδέλφων τους.


  • Ο επόμενος αγώνας του «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.» είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου και πάλι στο «Δ.Α.Κ. Αιγάλεω», με αντίπαλο τον Άρη Πετρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντίο, Αλέκο Κοτσάκη

Ο Αλέκος Κοτσάκης με τον κουνιάδο του και πρόεδρο του Αιγάλεω, Γιάννη Παλτόγλου στο "Ι.Λ.Ο.Α" (14-6-2017) Πίσω διακρίνονται οι αεί...