Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

"400άρης" ο Κώστας Παπουτσής!

Φωτό: gazzetta.gr
Δικαίωση για τον αειθαλή Κώστα Παπουτσή, το μοναδικό ποδοσφαιριστή στην ιστορία του Αιγάλεω Α.Ο., ο οποίος έχει καταφέρει το ακατόρθωτο: Και να είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών με τη φανέλα της ομάδας (ξεπερνώντας πέρσι το 'θρύλο' Μήτσο Πηγαδίτη) αλλά και να έχει αγωνιστεί με το "Σίτι" σε κάθε κατηγορία που υπάρχει και σε κάθε επίσημη διοργάνωση!

Χθες, ο Κώστας ξεκίνησε στη βασική 11άδα και είδε την αγαπημένη του ομάδα να φτάνει σε άνετη νίκη με σκορ 2-0 (Βέρμπης και Ψυχογιός τα γκολ) επί του Α.Ο. Αγίου Ιεροθέου εντός έδρας, ενώ ο ίδιος συμπλήρωνε τετρακόσιες (400) επίσημες παρουσίες στα γήπεδα με τα "κυανόλευκα", από το καλοκαίρι του 1999 όταν εντάχθηκε για πρώτη φορά στο σύλλογο.

"Το Αιγάλεω να πάει καλά και Παπουτσήδες θα περάσουν πολλοί" είναι η διαχρονική του δήλωση, όταν επισημαίνουμε τα επιτεύγματά του, απόδειξη της σεμνότητας που τον διακατέχει, αλλά και της πλήρους αφοσίωσής του στο σωματείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντίο, Αλέκο Κοτσάκη

Ο Αλέκος Κοτσάκης με τον κουνιάδο του και πρόεδρο του Αιγάλεω, Γιάννη Παλτόγλου στο "Ι.Λ.Ο.Α" (14-6-2017) Πίσω διακρίνονται οι αεί...