Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

"400άρης" ο Κώστας Παπουτσής!

Φωτό: gazzetta.gr
Δικαίωση για τον αειθαλή Κώστα Παπουτσή, το μοναδικό ποδοσφαιριστή στην ιστορία του Αιγάλεω Α.Ο., ο οποίος έχει καταφέρει το ακατόρθωτο: Και να είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών με τη φανέλα της ομάδας (ξεπερνώντας πέρσι το 'θρύλο' Μήτσο Πηγαδίτη) αλλά και να έχει αγωνιστεί με το "Σίτι" σε κάθε κατηγορία που υπάρχει και σε κάθε επίσημη διοργάνωση!

Χθες, ο Κώστας ξεκίνησε στη βασική 11άδα και είδε την αγαπημένη του ομάδα να φτάνει σε άνετη νίκη με σκορ 2-0 (Βέρμπης και Ψυχογιός τα γκολ) επί του Α.Ο. Αγίου Ιεροθέου εντός έδρας, ενώ ο ίδιος συμπλήρωνε τετρακόσιες (400) επίσημες παρουσίες στα γήπεδα με τα "κυανόλευκα", από το καλοκαίρι του 1999 όταν εντάχθηκε για πρώτη φορά στο σύλλογο.

"Το Αιγάλεω να πάει καλά και Παπουτσήδες θα περάσουν πολλοί" είναι η διαχρονική του δήλωση, όταν επισημαίνουμε τα επιτεύγματά του, απόδειξη της σεμνότητας που τον διακατέχει, αλλά και της πλήρους αφοσίωσής του στο σωματείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...