Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

"ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π." – Ατρόμητος Αθηνών: 3 – 2

Φωτό αρχείου
Για την τελευταία τους φιλική αναμέτρηση πριν τις εορτές Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς, συναντήθηκαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω και του γειτονικού Ατρόμητου Περιστερίου στο Δ.Α.Κ. Αιγάλεω «Εύα Χριστοδούλου» το απόγευμα της Δευτέρας. Το παιχνίδι, που ήταν αρκετά ενδιαφέρον, έληξε με επικράτηση των γηπεδούχων (3-2, ημίχρονο 2-1) χάρις σε τέρματα των Μπάρκογλου (2) και Τσιαμπουρή.Ο «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.» ξεκίνησε με τους Μπέλα, Βασιλειάδη, Μπρέχα, Συνοδινό, Τσιάκα, Κατσικογιάννη, Κελεσίδη, Βαζιουράκη, Τσιαμπουρή, Μπάρκογλου και Γεωργακόπουλο ενώ στο β΄μέρος έπαιξαν και οι Τοπάλης, Υψηλάντης, Σάμιος, Κατσαρός, Σίνος. 

Το «παρών» έδωσαν ακόμη, οι Νταγκίνης, Λαλιώτης, Βαμβακούσης, Παπαδόπουλος, Μαρκόπουλος, Γαβαλάς και Μαρίνος. 

Ακολούθως, οι παλαίμαχοι του «Σίτι» (στους οποίους προστέθηκε και ο Τσαλαμάγκας) δείπνησαν μέσα σε φιλικό κλίμα σε κατάστημα του αντιπροέδρου του Αιγάλεω Α.Ο. Αντώνη Τιρτιράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο άθλος των νέων του «ματωμένου» Νοέμβρη.

  Η εξέγερση του Νοεμβρίου του ’73 συσπείρωσε το λαό, αφύπνισε πολλές συνειδήσεις που έως τότε αποδέχονταν τη δικτατορία ή είχαν συμβιβαστεί...