Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Σαν σήμερα (1980): Το Αιγάλεω φτάνει τη Ρόδο!

Πανηγυρισμοί Αιγαλεωτών
Στις 14 Δεκεμβρίου του 1980 το Αιγάλεω του Ανδρέα Σταματιάδη επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3 - 1 του Εθνικού Αστέρα και, σε συνδυασμό με την ήττα της έως τότε πρωτοπόρου στη βαθμολογία του Νότιου Ομίλου της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, Ρόδου του Μιχάλη Μπέλη, με 2- 1 στα Λιόσια από τον τοπικό Ολυμπιακό (σκόραραν οι Μανιώτης, Γεωργαλής και Καμπόλης), βρέθηκε μαζί της στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος (15η αγωνιστική).Τα Αιγαλιώτικα τέρματα είχαν σημειωθεί από τον Τάκη Λαλούση (στο 23ο και στο 28ο λεπτό) και τον Κώστα Τσίκα (85'), ενώ ενδιάμεσα (74') είχε μειώσει ο Γαβρήλος Παπαδόπουλος, σήμερα γενικός γραμματέας της Ε.Π.Σ.Α. Με την ομάδα του Εθνικού Αστέρα μάλιστα, είχε αγωνισθεί ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, πρώην ποδοσφαιριστής, επί σειρά ετών, του "Σίτι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο άθλος των νέων του «ματωμένου» Νοέμβρη.

  Η εξέγερση του Νοεμβρίου του ’73 συσπείρωσε το λαό, αφύπνισε πολλές συνειδήσεις που έως τότε αποδέχονταν τη δικτατορία ή είχαν συμβιβαστεί...